Sport

Rapid, despre adversarele din Cupa României Betano: “Toate echipele sunt valoroase”

Tragerea la sorți a grupelor Cupei României Betano, ediția 2023/2024, a avut loc miercuri, 6 septembrie. Cei de la Rapid și-au aflat oponenții.
06.09.2023 | 17:44
Rapid despre adversarele din Cupa Romaniei Betano Toate echipele sunt valoroase
Tragerea la sorți a grupelor Cupei României Betano, ediția 2023/2024, a avut loc miercuri, 6 septembrie. Cei de la Rapid și-au aflat oponenții.
ADVERTISEMENT

Cei de la Rapid și-au aflat oponenții din grupele Cupei României Betano. Giuleștenii fac parte din Grupa B, alături de FC Botoșani, U Cluj, CSA Steaua, CSM Alexandria și CFR Cluj. Din partea giuleștenilor a fost prezent Ionuț Voicu, team managerul echipei, care a vorbit despre adversarele Rapidului.

Voicu, despre oponenții Rapidului din grupele Cupei României

După extragerea grupelor Cupei României Betano, cei de la Rapid și-au aflat oponenții. Gruparea de sub Podul Grant va da piept cu FC Botoșani, CSA Steaua și CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Ionuț Voicu, team managerul echipei giuleștene, a vorbit despre adversarele formației lui Bergodi. Fostul căpitan de la Rapid este de părere că această grupă nu este una foarte grea și că va oferi un fotbal frumos tuturor suporterilor.

“E o grupă ca toate celelalte. Toate echipele sunt valoroase. Cupa României are niște meciuri aparte, așa că ne așteptăm să fie greu. Anul acesta, dar și pentru următorii ani, Cupa României este un obiectiv pentru Rapid.

ADVERTISEMENT

Pentru noi dacă ieșim din grupe, atacăm finala și o câștigăm, ar fi perfect. Eu abia aștept partida cu CSA Steaua. Sunt sigur că o să fie un meci frumos, fără incidente în tribună și cel mai bun să câștige.”, a declarat Ionuț Voicu despre grupa Rapidului.

Rapid rămâne fără golgheter: “Va face față cu brio”

Marko Dugandzic va pleca de la Rapid în Arabia Saudită, FANATIK dezvăluind în exclusivitate toate detaliile transferului.. Croatul va semna cu Al Tai, formație la care evoluează și Andrei Cordea, fost jucător la FCSB. Atacantul de 29 de ani va câștiga 1.2 milioane de euro pe an, în cele două sezoane pe care le va petrece la saudiți. Despre plecarea golgheterului a vorbit și Ionuț Voicu.

ADVERTISEMENT

“Rămânem fără golgheter, îi urăm multă baftă, ne-a ajutat foarte mult în acest an și jumătate. Rrahmani este numărul 1 la Rapid acum. Sunt sigur că va face față cu brio și vedem ce o să fie pe viitor. Deocamdată, ca vârf îl avem doar pe Rrahmani.

Mai este un copil în care noi credem foarte mult, Stan. El crește și ne dorim să îi dăm și lui o șansă. Fiecare fotbalist ar trebui să aibă șansa lui și ar trebui să profite din plin. 

ADVERTISEMENT

Noi ne-am fi dorit să jucăm și cu cei de la FCSB dacă se putea. Sunt meciuri frumoase care aduc un plus valoare fotbalului românesc și atunci este bine venit. 

Îmi doresc să fie stadionul plin, mai ales că o să jucăm la ei. E pentru prima dată când noi mergem acolo și sper să fie un meci frumos.”, a mai spus team managerul Rapidului.

  • 7.00 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul “câștigător” în favoarea celor de la Rapid

Ionuț Voicu, despre grupa Rapidului din Cupa României

ADVERTISEMENT