Life

Dana Budeanu critică bărbații care cumpără cadouri de Crăciun pentru partenere: “Fă un efort, ia și caută. Nu există altfel”

Dana Budeanu critică dur bărbații care cumpără cadouri de Crăciun pentru partenere. Creatoarea de modă și-a spus părerea sinceră.
24.12.2023 | 14:25
Dana Budeanu critica barbatii care cumpara cadouri de Craciun pentru partenere Fa un efort ia si cauta Nu exista altfel
Ce spune Dana Budeanu despre bărbații care le cumpără partenerelor cadouri Crăciun. Sursa foto: Instagram, Pixabay/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu a criticat bărbații care cumpără cadouri de Crăciun pentru partenerele lor. Creatoarea de modă le transmite acestora să facă eforturi mai mari de sărbători.

Bărbații care cumpără cadouri de Crăciun pentru partenere, criticați de Dana Budeanu

De-a lungul timpului, Dana Budeanu și-a spus părerea în legătură cu mai multe subiecte, iar de fiecare dată a fost sinceră, fără să menajeze pe cineva. Indiferent că este vorba despre femei sau bărbați, vedeta nu ezită să-și exprime opiniile cu cei care o urmăresc.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, creatoarea de modă s-a legat de bărbații care cumpără cadouri pentru partenerele lor în perioada Crăciunului. Vedeta a spus că mulți lasă acest lucru pe ultima sută de metri și ajung să le ia femeilor daruri fără să facă mari eforturi.

De asemenea, Dana Budeanu a spus că un bărbat trebuie să facă mari eforturi și să nu-i cumpere partenerei sale un cadou “simbolic”. De altfel, nu e o variantă nici să-i dea acesteia bani să-și cumpere ceea ce vrea.

ADVERTISEMENT

“Să terminăm cu prostiile! Nimeni nu vrea ceva simbolic. Nimeni, nici măcar o amețită! Toate vor ceva ca lumea. De ce? Pentru că primul lucru pe care îl fac de Crăciun, este să le sune pe celelalte. Imediat.

Ele se compară între ele, pe loc. Nu există să te ierte vreodată vreuna că i-ai dus tu ceva mărunt, un ursuleț de pluș sau ceva. Mai bine nu cumpăra nimic, fă un efort, nebunule, ia și caută, fă rate, plătești 3-4 ani. Nu există altfel…

ADVERTISEMENT

Nici să-i dai bani să-și cumpere ceva. E cea mai mare prostie!  Ori îi dai cardul, ori nimic. Ea spune înainte de Crăciun că vrea o poșetă, un ceas, dar mafioții nu cumpără cadou. 

Ei se trezesc cu 24 de ore înainte că nu au luat nimic. Ei cumpără tot la fel, se sfătuiesc între ei, prietenii”, a spus Dana Budeanu pe canalul de YouTube, notează spectacola.ro.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Dana Budeanu despre bărbații care merg cu femeile la mall

Dana Budeanu s-a legat, de asemenea, și de bărbații care merg la mall cu femeile, atunci când acestea au de cumpărat haine și accesorii. Vedeta spune că un bărbat nu are de ce să-și dea cu părerea în legătură cu lucrurile pe care le cumpără partenera.

“Ce căutați, mă, voi bărbați, la mall să le spuneți la alea ce chiloți să își ia, ce colanți, ce blugi. Cine sunteți voi, mă? Băi? Astea sunt treburi de fete. Amețitele să meargă la mall cu gașca lor. Nu ai de ce să mergi cu ea. (…)

De ce să mergi cu ea? Ce să-i spui? Cum să mergi, mă, să atârni pe la uși pe acolo? Ce cauți acolo? De ce ești cu ea acolo? N-ai altă treabă de băieți?”, a spus Dana Budeanu.

Dana Budeanu comentează diverse subiecte, fie că e vorba de politică sau de ținutele unor persoane publice. Vedeta se leagă, de multe ori, de anumite obiceiuri pe care le au bărbații sau femeile.

ADVERTISEMENT
Tags: