Life

Dana Budeanu le pune la zid pe vedetele de la Premiile Oscar 2024: ”Oribile”

Dana Budeanu le pune la zid pe vedetele de la Premiile Oscar 2024. Criticul de modă se arată total dezamăgit de ce a văzut pe covorul roșu.
11.03.2024 | 09:04
Dana Budeanu le pune la zid pe vedetele de la Premiile Oscar 2024 Oribile
Dana Budeanu le pune la zid pe vedetele de la Premiile Oscar 2024. Sursă foto: Pinterest, Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu nu a fost prea încântată de ce a văzut la Premiile Oscar 2024. Criticul de modă a fost atent la ținutele vedetelor, iar dezamăgirea a fost una cu adevărat mare. Ce a spus aceasta?

Dana Budeanu le pune la zid pe vedetele de la Premiile Oscar 2024

Premiile Oscar 2024 sunt unul dintre cele mai importante evenimente ale anului. Nume celebre ajung pe covorul roșu și speră să se bucure de premiile puse la dispoziție. Norocul însă e doar de partea unora.

ADVERTISEMENT

Dana Budeanu a urmărit și ea Premiile Oscar 2024. Se pare că unul dintre cele mai așteptate evenimente din lumea filmului a cam lăsat-o rece pe faimoasa vedetă. De vină ar fi ținutele vedetelor.

Criticul de modă a urmărit atent ținutele celor care au pășit pe covorul roșu. Nu doar că nu a fost impresionată, dar în opinia ei, modul în care vedetele s-au afișat a fost unul de-a dreptul ”oribil”.

ADVERTISEMENT

Dana Budeanu spune că lipsa eleganței a fost pe primul loc. De asemenea, au fost vedete care poate pur și simplu nu au avut inspirație când a venit vorba de crearea ținutelor, deși vorbim despre un eveniment de prestigiu, adaugă aceasta.

Ce ținute au purtat vedetele pe covorul roșu

„Toate rochiile de până acum de la Oscars, oribile!”, a spus Dana Budeanu, referitor la ținutele purtate de vedete celebre pe covorul roșu la Premiile Oscar 2024. Și totuși ce ținute au avut acestea?

ADVERTISEMENT

Cea mai mare parte dintre vedete au optat pentru rochii haute couture semnate de case mari de modă. Printre acestea s-au numărat inclusiv Armani, dar și Dior. De asemenea, creațiile au fost unele exclusive.

Ariana Grande spre exemplu a ales să poarte o rochie semnată Giambattista Valli Haute Couture. De cealaltă parte, Zendaya a ales Armani Prive. Protagonista filmului „Barbie”, Margot Robbie, a apărut într-o rochie superbă marca Versace, însă nici asta nu a impresionat-o pe Dana Budeanu.

ADVERTISEMENT

O altă ținută interesantă a fost cea purtată de Anya Taylor Joy. Aceasta a strălucit la propriu într-o rochie sirenă Dior Haute Couture. Fiecare vedetă în parte însă s-a afișat în stilul ei, ținutele fiind destul de diferite.

ADVERTISEMENT
Tags: