Life

Dana Budeanu, scoasă din minți de factura la energie primită de părinți: ”Am depus reclamație la ANPC”

Dana Budeanu a avut o ieșire neașteptată legat de factura uriașă la energie primită de părinții săi. Vedeta a depus reclamație.
13.09.2022 | 23:30
Dana Budeanu scoasa din minti de factura la energie primita de parinti Am depus reclamatie la ANPC
Dana Budeanu, ieșire neașteptată legat de factura uriașă la energie primită de părinții săi. A depus reclamație. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Stilista a fost scoasă din minți de factura la energie primită de părinți în urmă cu puțină vreme, perioadă în care frumoasa șatenă se afla în vacanță. Fosta soție a lui Radu Budeanu a depus acum reclamație la ANPC.

Dana Budeanu, ieșire neașteptată legat de factura uriașă la energie primită de părinții săi. A depus reclamație

Dana Budeanu a avut o ieșire neașteptată legat de factura uriașă la lumină primită de părinții săi. Vedeta susține că familia sa nu are un consum foarte mare de curent electric, dar cu toate astea a ajuns să achite peste 3.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Părinții vedetei nu au aer condiționat și folosesc mașina de spălat destul de rar, creatoarea de modă negăsind nicio justificare pentru suma achitată de rudele sale pe timpul verii.

„Am găsit o factură de 31 de milioane și alta de 34 de milioane în mijlocul verii. Noi plătim iahturi vile, vacanțe, școli în străinătate pentru niște șmecheri în energie. Părinții mei nu au aer condiționat.

ADVERTISEMENT

Locuiesc într-o casă pentru care au plătit până acum între 400 și 600 de lei. Am depus reclamație la ANPC, am sunat la Enel. Chestia asta este pornită de o semnătură care a semnat această crimă în România.

Nu există nicio justificare, nicio directivă europeană. Noi dăm pe dinafară de curent. Revoluție înseamnă să îți faci singur dreptate, respectându-ți drepturile într-o societate. Eu cred că românii nu vor mai plăti facturile.

ADVERTISEMENT

Propun ca europenii să vină să stea la noi ieftin, cu căldură, apă caldă, la prețuri mici. Pe tatăl meu nu-l mai sperie nimic. Nu a vrut să mă deranjeze din vacanță.

S-au dus și au plătit aceste facturi. Mama a înnebunit, a avut tupeu să aibă mașină de spălat în 2022”, a declarat Dana Budeanu într-o emisiune de la România TV.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, creatoarea de modă a dorit să le transmită oamenilor să lupte pentru drepturile pe care le au pentru că nu există nimeni în spatele lor, în stânga sau în dreapta.

ADVERTISEMENT