Life

Dana Marijuana și-a deschis o afacere în centrul Bucureștiului. Cu se se ocupă cântăreața

Cântăreața a decis să-și deschidă o nouă afacere în centrul Bucureștiului, Hanul Artiștilor. Aici se organizează concerte live și expoziții de pictură.
18.01.2022 | 15:09
Dana Marijuana sia deschis o afacere in centrul Bucurestiului Cu se se ocupa cantareata
Dana Marijuana și-a deschis o afacere în centrul Bucureștiului
ADVERTISEMENT

Dana Marijuana, pe numele său real, Dana Coteanu, a trecut printr-o mulțime de greutăți în ultimii ani. A depășit însă orice obstacol, iar acum face ce-i place mai mult.

Pictează, creează bijuterii, face muzică și în plus mai are o afacere.

De curând a deschis și Hanul Artiștilor, un loc în care se organizează concerte și expoziții de pictură.

ADVERTISEMENT

Dana Marijuana și-a deschis o afacere în centrul Bucureștiului. Cu se se ocupă cântăreața

Dana Marijuana locuiește împreună cu cele două fiice ale sale, Alessia și Iris, într-o casă cu chirie în centrul Bucureștiului. Pentru că spațiul este destul de mare, cântăreața s-a gândit să deschidă o nouă afacere. Hanul Artiștilor. Un loc unde se organizează expoziții de pictură și concerte live.

Dana Marijuana a dezvăluit că tot ce se întâmplă în viața ei este o a treia renaștere.

“Aici e casa mea, mi-am dorit mult acest loc numai al meu. Mi-am dorit să fac un loc în care să se cânte live și să le expun lor lucrările și mie, picturile. M-am apucat de pictat la modul serios. Uite, acolo am pictat-o pe Corina Chiriac.

ADVERTISEMENT

Aici vin oameni speciali, la propriu. Fiecare se exprimă în felul lui. Am vrut un loc al nostru să ne strângem, să ne ajutăm, să ne destindem, să creăm și să ne susținem. Locul este strict pentru artiști sau prietenii lor. Pentru mine e a treia renaștere, spirituală și energetic.”, a declarat cântăreața pentru Click. 

Artista nu a renunțat nici la muzică. Și-a anunțat fanii că pregătește mai multe melodii.

“Voi avea surprize multe. Nu am renunțat nici la bijuterii, lucrez cu frații mei, suntem patru, trei fete și un băiat. Eu ajut pe toată lumea. Ai mei mi-au lăsat moștenire și trebuie să mă ocup”, a mai sus cântăreața.

ADVERTISEMENT

Dana Marijuana a devenit cunoscută în anii ’90. A început să cânte de la vârsta de 14 ani, iar numele de scenă l-a primit de la Daddy Caddy de la B.U.G. Mafia.

După o perioadă a decis să se retragă din muzică și din viața publică. În următorii ani, viața nu a fost deloc blândă cu ea. A avut probleme cu drogurile, internările succesive în spital și depresiile.

ADVERTISEMENT