Life

Dana Roba, noi dezvăluiri șocante. Ce i-au făcut socrii după ce a fost desfigurată: ”Dacă eram în scaun cu rotile…”

Dana Roba continuă să facă dezvăluiri șocante. De această dată, make-up artista a vorbit despre gestul făcut de socrii ei după ce a fost desfigurată.
04.07.2023 | 11:46
Dana Roba noi dezvaluiri socante Ce iau facut socrii dupa ce a fost desfigurata Daca eram in scaun cu rotile
Dana Roba, noi dezvăluiri șocante. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Roba trăiește în continuare un adevărat calvar. Make-up artista a fost desfigurată de propriul ei soț. A stat trei săptămâni în spital, iar de câteva zile a revenit acasă. Aceasta a vrut însă să își ia și fiicele, care se aflau la socrii ei.

Dana Roba, noi dezvăluiri despre socrii ei

De când a ieșit din spital, Dana Roba a făcut mai multe dezvăluiri șocante. Se pare că fiicele make-up artistei ar fi fost martore la întreaga scenă de groază. Acestea au nevoie acum să meargă la psiholog, a povestit make-up artista.

ADVERTISEMENT

Iar șirul dezvăluirilor nu se oprește doar aici. În interviul acordat la Acces Direct, Dana Roba a spus și ce i-au făcut socrii săi. În momentul în care s-a dus să își ia fetițele, femeia a avut o replică dură la adresa ei.

Mai exact, soacra make-up artistei i-a spus acesteia că nu e în stare să aibă grijă de copii. Dana Roba a avut la rândul ei însă câte un răspuns acid pentru fiecare acuzație adusă de femeie la adresa ei.

ADVERTISEMENT

”Știți ce mi-a zis soacră-mea: Du-te, mă, că tu nu ești în stare să ai grijă de doi copii’. I-am zis că și dacă eram în scaun cu rotile le mai luam. Și că sunt fetele ei: I-am zis că e cel de la pușcărie’.”, a declarat Dana Roba, în emisiunea Acces Direct.

Make-up artista vrea custodie totală

Mai departe, make-up artista speră să divorțeze în cel mai scurt timp. Aceasta a înaintat actele de divorț fix după ce a ieșit din spital. De asemenea, își dorește să nu mai aibă niciun fel de legătură cu soțul ei, care a fost la un pas să îi ia viața.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește custodia fetițelor, make-up artista vrea custodie totală. Nu își dorește ca soțul ei să stea în preajma fetițelor. Mai mult de atât, ea vrea să se ocupe exclusiv de creșterea și de educația lor de acum încolo.

Are încredere în justiție și speră ca lucrurile să meargă de la sine. De asemenea, Dana Roba susține că scopul soțului ei era acela de a o ucide, nu de a o bate. Iar acest lucru este cu atât mai greu de digerat pentru ea. 

ADVERTISEMENT

”Am cerut să am custodie totală. El este un om periculos și nu-l doresc în preajma fetelor mele. Nu-mi doresc ca fetele mele să trăiască în pericol. Voi avea grijă de ele și mă voi ocupa singură de educația lor. Voi fi o mamă foarte bună.

Un judecător bun va face ca fetițele să fie doar în grija mea. Nu vreau ca fetițele să-l mai vadă. El nu a vrut să mă bată, a vrut să mă omoare. Este o diferență în a-ți da două palme și opt ciocane în cap”, a mai completat ea.

ADVERTISEMENT