Life

Dana Rogoz a ajuns cu fiica sa de urgență la spital. “Trebuie să avem grijă”

Dana Rogoz a anunțat pe rețelele de socializare că a ajuns de urgență la spital cu mezina familiei în vârstă de un an și jumătate. Fetița s-a lovit și a avut nevoie de ajutorul medicilor.
03.02.2022 | 12:53
Dana Rogoz a ajuns cu fiica sa de urgenta la spital Trebuie sa avem grija
ADVERTISEMENT

Lia, fetița Danei Rogoz, s-a accidentat la mână, iar mama sa s-a speriat destul de tare.

Vedeta a decis să meargă imediat la spital unde fetița a fost consultată de medici.

Din fericire, aceștia au decis că micuța nu are nevoie de ghips, însă nu trebuie să-și folosească mâna dreaptă o perioadă.

Dana Rogoz a ajuns cu fiica sa de urgență la spital. “Trebuie să avem grijă”

Dana Rogoz este mămica a doi copii. Vlad, în vârstă de șapte ani și Lia, în vârstă de un an și jumătate. Actrița le-a împărtășit mereu fanilor tot felul de povești despre cei mici. Nu a uitat să vorbească nici despre năzdrăvăniile pe care le fac aceștia. În urmă cu o zi, Lia s-a lovit destul de rău la mână în timp ce se juca.

ADVERTISEMENT

Dana Rogoz a recunoscut că s-a speriat și a mers de urgență la spital.

Medicii au hotărât că micuța nu are nevoie de ghips, dar pentru o perioadă aceasta trebuie să evite să folosească mâna dreaptă.

“Lia mea e puțin supărată acum, căci a căzut și s-a lovit la mana dreapta. Dar tocmai ce am ieșit de la spital și vestea buna e că nu necesită ghips, nu e nimic grav, ci trebuie doar să avem grijă să își revină încet – încet.

ADVERTISEMENT

Azi își mânca supa cu mâna stângă și își ținea paharul cu dinții, ca să nu își folosească dreapta. Și-o proteja, micuța. Of.”, a scris Dana Rogoz pe pagina de Instagram.

Vedeta a postat și o fotografie cu fetița, aceasta părând destul de supărată așa cum a scris Dana Rogoz.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz)

Actrița își dedică aproape tot timpul copiilor săi. În toamna anului trecut, aceasta a anunțat că a înscris-o pe Lia la creșă. Apoi, a decis să o retragă din cauza pandemiei de coronavirus.

“Ok, schimbare de plan. Am hotărât împreună cu Radu să nu o mai ducem pe Lia la creșă o perioadă, până nu trece nebunia. Vom sta acasă cu rândul, vedem noi cum o scoatem la capăt.

ADVERTISEMENT

Sigur, nu înseamnă că gata, ne-am ferit de orice pericol, dar măcar să mai reducem din riscuri.”, scria vedeta pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: