Sport

Dani Alves, dezlănțuit după ce a ieșit din închisoare! Petrecere de pomină până la 5 dimineața

Dani Alves s-a dezlănțuit după ce a fost eliberat din închisoare pe cauțiune. Brazilianul a dat o petrecere de pomină, care a ținut până la 5 dimineața
28.03.2024 | 15:20
Dani Alves dezlantuit dupa ce a iesit din inchisoare Petrecere de pomina pana la 5 dimineata
Dani Alves, dezlănțuit după ce a ieșit din închisoare! Petrecere de pomină până la 5 dimineața. FOTO: Instagram Dani Alves
ADVERTISEMENT

Dani Alves (40 de ani) a sărbătorit cu stil ieșirea din închisoare pe cauțiune. Fundașul brazilian a petrecut până la 5 dimineața alături de familie și de prieteni în vila sa de peste 5.000.000 de euro.

Dani Alves, petrecere de pomină după ce a ieșit din închisoare pe cauțiune

Luni, 25 martie 2024, Dani Alves a fost eliberat din închisoare. Sud-americanul va fi liber cât timp se judecă apelul în cazul său. În primă instanță, Alves a fost condamnat la patru ani și jumătate cu executare, pentru viol.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, la scurt timp după ce i s-a plătit cauțiunea în valoare de 1.000.000 de euro, fostul internațional brazilian nu a avut nicio problemă să petreacă până la 5 dimineața.

Dani Alves a dat o petrecere la el acasă, în vila de peste 5.000.000 de euro din Barcelona. Fundașul brazilian a fost gazda unei petreceri marți seară, dar motivul nu a fost reprezentat de eliberarea din închisoare.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă se află într-o situație deloc confortabilă, Dani Alves a petrecut acasă la câteva ore de la eliberare. Motivul a fost ziua de naștere a tatălui său, Domingos Alves Da Silva, după cum anunță cotidianul spaniol Marca.

„Invitații au venit noaptea târziu acasă la Dani Alves, în momentul în care nu mai erau jurnaliști și au sărbătorit ziua de naștere a lui Domingos Alves Da Silva”, a dezvăluit un reporter din partea emisiunii „This is Life”.

ADVERTISEMENT

În plus, sursa citată menționează faptul că nu a fost o simplă petrecere. Mai mulți invitați au precizat faptul că evenimentul a durat până la 5 dimineața. Tatăl brazilianului a avut invitații săi, în timp ce Dani Alves a petrecut alături de prieteni.

De ce surpriză neplăcută a avut parte Dani Alves când a ajuns acasă

Când a ajuns acasă, după ce a ieșit din închisoare, Dani Alves a avut parte de o surpriză neplăcută. Joana Sanz, care, legal, încă e căsătorită cu brazilianul și-a luat lucrurile și s-a mutat din locuință.

ADVERTISEMENT

„Știm că Joana nu vrea să se împace cu soțul ei, iar Alves nu a primit deloc bine reacția ei”, a declarat Jordi Martin, un paparazzo celebru din Spania.

ADVERTISEMENT