Sport

Dani Alves va locui în condiții de lux după eliberare! Cine i-a plătit cauțiunea imensă

Dani Alves este liber, după ce cauțiunea sa a fost plătită, petrecând în spatele gratiilor o perioadă de peste un an, și se va reîntoarce la condițiile de lux avute înaintea arestării.
26.03.2024 | 17:20
Dani Alves va locui in conditii de lux dupa eliberare Cine ia platit cautiunea imensa
Dani Alves, liber după ce i-a fost plătită cauțiunea / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Brazilianul se poate bucura de condițiile de lux ale locuinței sale, grație faptului că a fost plătită cauțiunea acestuia. Dani Alves credea că va petrece după gratii și următoarea perioadă, prin imposibilitatea de a-și plăti cauțiunea singur.

Dani Alves, ajutor din umbră pentru a ieși din închisoare

Fostul fundaș brazilian a fost eliberat luni după-amiază, chiar din închisoarea Brians 2, aflată în proximitatea Barcelonei. După acuzațiile de viol, fundașul și-a petrecut peste un an de zile în închisoarea spaniolă, iar acum este liber.

ADVERTISEMENT

Acesta s-a reîntors în locuința sa, achiziționată în anul 2020, în valoare de 5 milioane de euro, grație prietenilor săi. Ultima perioada a adus mișcări importante ale avocatei Inés Guardiola, pentru strângerea sumei de 1 milion de euro, reprezentând cauțiunea.

Inițial, s-a vehiculat că familia lui Neymar ar fi dispusă să îl ajute pe Alves, însă această a renunțat. De asemenea, băncile nu au fost de acord să îi ofere un împrumut brazilianului, care s-a văzut nevoit să aștepte.

ADVERTISEMENT

Conform La Vanguardia, un grup de prieteni anonimi ar fi plătit cauțiunea brazilianului, printre care și un potențial fotbalist activ. Suma ar fi fost transferată în conturile instituției spaniole, ceea ce i-a adus eliberarea brazilianului.

Viața post-închisoare pentru Dani Alves

Dani Alves nu este întocmai liber, întrucât trebuie să se prezinte în fiecare săptămâna la Tribunalul Barcelonei pentru a semna. De asemenea, acesta trebuie să fie în contact permanent cu autoritățile și prin telefonul mobil.

ADVERTISEMENT

Fundașul brazilian nu poate părăsi Spania, cel puțin până când apelul și sentința nu vor fi date. Din informațîi, pașapoartele brazilianului ar fi fost confiscate de autorități, totul pentru a se asigura că nu va părăsi țară iberică.

Contactul cu victima îi este strict interzis lui Dani Alves, pentru a asigura o bună judecată a procesului, sub formă fizică, dar și orice alte mijloace de contact sau apropiere.

ADVERTISEMENT

Însă, partea bună a eliberării sale este reintoarcea în locuința sa din cartierul rezidențial Esplugues de Llobregat. Locuința brazilianului are piscină, sală de sport proprie, cu o suprafață de 655 de metri pătrați și o valoare de 5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT