Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dani Coman crede într-o victorie a Rapidului în derby-ul cu FCSB: „Ăsta e avantajul”

Rapid este pe val după victoria de pe teren propriu în fața celor de la Universitatea Craiova. Echipa lui Bergodi s-a impus cu 2-0 și așteaptă cu încredere derby-ul cu FCSB.
05.11.2023 | 09:00
Dani Coman crede intro victorie a Rapidului in derbyul cu FCSB Asta e avantajul
ANALIZA FCSB - Rapid Dani Coman A GASIT AVANTAJUL lui Bergodi in DERBY. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Rapid s-a instalat comod pe locul 3 după ce a reușit să o învingă pe Universitatea Craiova. Giuleștenii nu se opresc aici și vor să își continue seria de succes cu o victorie în fața celor de la FCSB. Cu o victorie pe Național Arena, Rapid se apropie la 2 puncte de echipa lui Becali.

Rapid vrea 3 puncte cu FCSB

“FCSB cu Rapid. Tu ca om care suferi pentru Rapid, o ai acolo în inimă, cum vezi meciul acesta? Lui Robert Niță îi este teamă, ca să îți dau din casa Fanatik”, a întrebat moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Cristi Coste.

ADVERTISEMENT

“Mie nu îmi e teamă. Eu sunt convins că Rapid vor face un meci bun. Se mobilizează extraordinar de bine la meciurile cu FCSB și Dinamo. Îl au acolo pe Săpunaru care știe ce înseamnă un meci cu FCSB și transmite starea pe care o are.

Eu cred că va fi un meci frumos și sper ca suporterii ce vor veni la stadion să vadă un meci cu goluri, cea mai bună echipă să câștige, Rapidul. E greu fără Rrahmani și Petrila, sunt doi jucători importanți. Domnul Bergodi știe să îi așeze foarte bine în teren, să îi mobilizeze, să scoată maximum din fiecare”, a spus Dani Coman.

ADVERTISEMENT

FCSB – Rapid, derby-ul etapei a 15-a

FCSB este la rândul ei motivată să obțină un succes în derby-ul cu Rapid. Liderul din Superligă are un singur punct în fața celor de la CFR Cluj și are nevoie de o victorie pentru a nu le permite clujenilor să îi depășească în clasament. CFR va juca în etapa viitoare cu Hermannstadt.

“E ca și cum i-ai pune pe Hermannstadt să joace fără Paraschiv și Balaure, sau Neguț. La ei dacă nu joacă ei e greu la Hermannstadt”, a declarat Alin Buzărin, completat de Dani Coman: “Eu zic să îl urmăriți și pe atacantul Fonseca”.

ADVERTISEMENT

“E un real câștig pentru voi. Și cred eu că el cu cât va câștiga încredere și va avea minute, va fi un jucător care ar putea face diferența”, a spus Robert Niță, moment în care Dani Coman a replicat:“Și eu sunt convins că așa va fi”.

FCSB și Rapid sunt despărțite de 5 puncte în clasament. Echipa lui Gigi Becali a avut un start fantastic de sezon, însă a scăzut din turație odată cu scurgerea etapelor. În cealaltă tabără, Rapid a început slab sezonul, însă Bergodi a reușit să redreseze formația din Giulețti.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare săptămână, în zilele de luni, marți și vineri, pe site-ul FANATIK.RO. Emisiunea este transmisă în direct, începând cu ora 10:30, și este disponibilă în premieră în aceeași zi, de la ora 17:30, atât pe canalul de YouTube Fanatik, cât și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Coman crede in victoria Rapidului cu FCSB

 

ADVERTISEMENT