Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Concluzie dură după delegarea lui Colțescu la derby-ul FCSB – Rapid: „E nedrept!”

Sebastian Colțescu a fost ales să conducă derby-ul etapei cu numărul 15 dintre FCSB și Rapid. În vârstă de 46 de ani, centralul nu este inclus pe lista FIFA.
03.11.2023 | 13:06
Concluzie dura dupa delegarea lui Coltescu la derbyul FCSB  Rapid E nedrept
Coltescu a fost delegat la duelul dintre FCSB si Rapid
ADVERTISEMENT

FCSB – Rapid este cel mai important meci al etapei cu numărul 15. Echipa lui Gigi Becali este pe primul loc, cu un punct peste urmăritoarea CFR Cluj. FCSB este obligată să câștige pentru a își asigura prima poziție din Superligă. Duelul se va desfășura pe Național Arena.

FCSB – Rapid va fi arbitrată de Colțescu

“Dacă vom arăta bine, până la urmă depinde de mulți factori. În primul rând, depinde de jucători. Nu vreau să aduc în discuție arbitrajul. O echipă puternică câștigă chiar și atunci când există decizii la limită.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă acestea sunt luate în defavoarea unei singure echipe. Dacă ești o echipă puternică și bună, treci peste astfel de momente și reușești să câștigi. Au mai existat situații similare”, a declarat Cristian Balaj.

“Noi avem 7 arbitri centrali la FIFA. Derby-ul FCSB – Rapid este încredințat celui de-al 8-lea arbitru, lui Colțescu. Duci campionatul cu Colțescu, îl dai pe Colțescu acolo unde e greu. Dar ceilalți defilează că sunt arbitri FIFA”, a declarat Alin Buzărin.

ADVERTISEMENT

Colțescu nu este pe lista FIFA

În ciuda faptului că a fost ales să arbitreze derby-ul etapei, Sebastian Colțescu nu se află pe lista centrailor FIFA. Președintele celor de la CFR Cluj, Cristian Balaj, este de părere că s-a produs o nedreptate în acest caz. Colțescu este unul din cei mai experimentați centrali din România.

“Concluzia știi care e? Una singură. Colțescu a fost scos pe nedrept de pe lista FIFA, punct. Din moment ce îi dai cele mai grele meciuri, sau îi dai meciuri grele, importante, mult mai grele și importante față de altor arbitri de pe listă, concluzia este că a fost scors nemeritat de pe lista FIFA”, a completat Cristian Balaj.

ADVERTISEMENT

“Faci curățenie prin campionat cu el, faci curațenie de primavară, pe 1.300 de euro. Alții se duc prin delegări prin cupele europene și când au liber se mai duc și în Emirate. Nu ar merita si Coltescu?”, a întrebat Alin Buzarin, completat de Cristian Balaj:

Ar merita și el, doar că cei de acolo nu acceptă decât arbitri FIFA. Colțescu la FCSB – Rapid e ok, nu va fi sub nivelul meciului. Este un arbitru cu experiență care merită să arbitreze asemenea meciuri. Când greșești nu te salvează nimeni”.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Coltescu va arbitra FCSB cu Rapid

 

ADVERTISEMENT