Sport

Dani Coman îi ia apărarea lui Mirel Rădoi: „Va ajunge antrenor mare, dar ca selecționer îți trebuie experiență”

Dani Coman a vorbit despre nivelul lui Mirel Rădoi, despre care spune că poate ajunge un antrenor mare în viitor.
08.06.2021 | 20:45
Dani Coman ii ia apararea lui Mirel Radoi Va ajunge antrenor mare dar ca selectioner iti trebuie experienta
ADVERTISEMENT

Fostul președinte al Astrei Giurgiu consideră că Mirel Rădoi trebuie susținut în continuare și e sigur că acesta poate să ajungă un antrenor foarte bun, strategia lui fiind una pe placul lui Dani Coman.

Totuși, acesta spune că Mirel Rădoi a devenit prea devreme selecționerul României, un post pentru care trebuie să ai mai multă experiență.

ADVERTISEMENT

Dani Coman îi ia apărarea lui Mirel Rădoi

Dani Coman i-a luat apărarea lui Mirel Rădoi și consideră că selecționerul poate ajunge un antrenor foarte bun: „Am văzut că s-a creat un curent contra lui Mirel Rădoi, eu dacă aș fi patron, aș fi primul conducător care i-aș propune un contract lui Mirel. Îmi place cum gândește fotbalul și cred că va ajunge un antrenor mare.

E o diferență mare în a fi selecționer și a fi antrenor, ca selecționer cred că e nevoie de mai multă experiență. Trebuie să ne uităm și la jucătorii pe care îo avem la națională, nu mai sunt cei din generația lui Hagi sau a lui Mutu și Chivu, au altă mentalitate, sunt altfel”.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să ne bucurăm de portarii pe care îi avem, îl felicit pe Niță, care a fost corect față de fotbal și față de viață, demonstrând că munca bate valoarea, pentru că Niță nu a fost atât de talentat, dar a muncit din greu.

La ce a arătat echipa națională în ultima perioadă, trebuie să ne gândim că în viitorul apropiat nu ne vom mai bucura de rezultatele obținute de generațiile trecute.

ADVERTISEMENT

Îl cunosc foarte bine pe Budescu, poate ajuta echipa națională mult, dar nu e un jucător de 20-30 de minute. El poate face o fază din nimic, poate să marcheze goluri extraordinare”, a mai spus Dani Coman la TV DigiSport.

„Am avut mai multe discuții cu patronii lui Hermannstadt!”

Dani Coman a vorbit și despre viitorul lui, spunând că a avut mai multe discuții cu patronii lui Hermannstadt, însă nu a spus clar unde va alege să meargă în următoarea perioadă:

ADVERTISEMENT

„E adevărat că am avut mai multe discuții cu patronii Hermannstadtului, sunt doi băieți, pe care îi apreciez enorm. Îl am acolo și pe finul meu Radu Neguț, care știu cât suferă din cauza retrogradării”.

„Sunt mai multe dicuții pe care le am cu echipe din Liga 1 și din Liga 2, acum mai stau și mă liniștesc cu fetița mea, dar săptămâna viitoare mă voi reîntoarce la muncă”, a spus misterios Dani Coman.

ADVERTISEMENT