Life

Dani Oțil a făcut atac de panică și a sunat la 112: “Aveam impresia că mor”. Ce i-a spus medicul

Dani Oțil a făcut atac de panică și a fost nevoit să sune la ambulanță pentru a primi ajutor de la medici. Iată la cine a mers prezentatorul pentru a cere ajutor și ce i-a spus medicul.
17.05.2022 | 11:10
Dani Otil a facut atac de panica si a sunat la 112 Aveam impresia ca mor Ce ia spus medicul
Dani Oțil a făcut atac de panică. Foto: Colaj Fanatik / Capturi antena 1
ADVERTISEMENT

Dani Oțil a povestit în cadrul emisiunii pe care o prezintă alături de Răzvan Simion la Antena 1 despre momentele când a avut nevoie de intervenția medicilor, după ce a făcut un atac de panică.

Dani Oțil a făcut atac de panică

Dani Oțil a povestit care a fost unul dintre cele două momente din viața sa când a fost nevoit să solicite ajutor. Faimosul prezentator de la Antena 1 a făcut atac de panică.

ADVERTISEMENT

„Eu nu am chemat decât de două ori în viața mea salvarea. O dată pentru că din motive sufletești am crezut că mor. Îmi aduc aminte și de episod.

M-am trezit într-un atac de panică. Eram suprantrenat, îmi bătea inima atât de tare în piept că aveam impresia că o să mor”, a povestit acesta în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Dani Oțil a povestit că a crezut că o să moară atunci și era pregătit să le dea mesaje de adio apropiaților. Acesta s-a panicat și mai tare pentru că nu avea o persoană căreia să îi spună rămas bun.

Dani Oțil a mers la Răzvan Simion

Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a mers la vecinul său și colegul de platou când a simțit starea de rău, dar acesta se certa cu soția.

ADVERTISEMENT

„M-am uitat la telefon, am vrut să dau acel mesaj ‘Băi, mă duc’, să le spun măcar unde am ascuns galbenii și mi-am dat seama că nu am de la cine să îmi iau rămas bun.

M-a apucat panica și mai tare. Am mers la vecinul Răzvan care se certa cu soția pe terasa de alături. Mergeam către colegul Răzvan să îi spun ‘Băi, mor, să scrii ceva frumos pe cruce’ ”, a mai povestit Dani.

ADVERTISEMENT

După ce a venit ambulanța și Dani Oțil a fost consultat de medici, concluzia acestora este că nu este în pericol.

„A venit doamna de la salvare, mi-a făcut un EKG. Mi-a zis ‘N-aveți nici pe dracu domnul Dani’ ”, a concluzionat prezentatorul.

ADVERTISEMENT
Tags: