Life

Dani Oțil, dezvăluire inedită despre Răzvan Simion. Ce face prezentatorul tv în timpul filmărilor: ”A îmbătrânit urât”

Dani Oțil, declarație neașteptată despre Răzvan Simion. Cum se comportă de fiecare dată vedeta TV pe platoul de la Neatza.
17.11.2023 | 20:56
Dani Otil dezvaluire inedita despre Razvan Simion Ce face prezentatorul tv in timpul filmarilor A imbatranit urat
Dani Oțil, declarație neașteptată despre Răzvan Simion. Cum se comportă de fiecare dată vedeta TV pe platoul de la Neatza. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Dani Oțil, dezvăluire inedită despre Răzvan Simion. Ce face prezentatorul tv în timpul filmărilor. Soțul Gabrielei Prisăcariu susține că amicul său din copilărie a îmbătrânit urât și că a devenit o persoană morocănoasă.

Dani Oțil, declarație neașteptată despre Răzvan Simion. Cum se comportă de fiecare dată vedeta TV pe platoul de la Neatza

Dani Oțil a făcut recent o declarație neașteptată despre Răzvan Simion. Cum se comportă de fiecare dată vedeta TV pe platoul de la Neatza. Fostul iubit al artistei Lidia Buble s-a schimbat enorm în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Acest lucru a fost observat de colegul său, care este de părere că a devenit foarte antipatic. În cadrul podcast-ului Da, bravo omul de afaceri a discutat deschis despre acest aspect, care pare să fie foarte deranjant.

„Deocamdată Răzvan (n.red. este cel mai antipatic coleg de la Neatza). Băi, a îmbătrânit urât. Deci, noi facem glume și pe pauze suntem în glume. Azi trăgeam promo pentru a doua zi și am râs că a ieșit o glumă.

ADVERTISEMENT

Și Răzvan nu mai zice «Hai să tragem», face așa (n.red un semn cu degetul arătător). Și i-am zis: «Bă, dar ești Crocodile Dundee, faci aia să adoarmă bizonul. Care e treaba?» El nu mai folosește cuvinte.

El calcă pe niște norișori”, a povestit Dani Oțil în emisiunea lui Mihai Bobonete de pe Youtube. Și acesta nu este singurul moment care nu a fost pe placul sportivului la adresa colegului său de la Neatza, Răzvan Simion.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil, enervat de colegul său, Răzvan Simion

Soțul Gabrielei Prisăcariu a mai dezvăluit că amicul său l-a enervat la o repetiție de pe platourile de filmare de la Antena 1. Celebrul prezentator a ales să folosească cuvinte mari, de parcă ar fi deschis DEX-ul tocmai atunci.

La momentul respectiv moderatorul a adus în discuție cuvântul „voltă”, după ce anterior producătorul și cameramanii reușiseră să se înțeleagă mai simplu și mai ușor. Termenul reprezintă o mișcare în formă de cerc sau arc de cerc, o schimbare bruscă în altitudine.

ADVERTISEMENT

„Noi suntem aceeași de ani de zile. Nu mai zic în cuvinte ce vreau, cer pe scurt, ca în familie. Așa e la noi. I-a zis Răzvan lui Mistrețu’: «Nu știu, aici nu mai vreau ca în studio-ul ăla vechi, aș vrea o voltă».

Mistrețu’ a deschis casca mea și a zis: «Bă, zi să nu cobor până la el să îl înjur față în față. Ce vrea, mă, ăsta? Întreabă operatorii dacă știu ce e aia». Operatorii sunt cu școală. Nu au știut ce e o voltă.

Răzvan a zis: «Nu știu, aș vrea o voltă» și a plecat. Am rămas eu cu operatorii și toată lumea s-a gândit să caute volta. Avem Kaufland în apropiere și ne-am dus să căutăm o voltă”, a mai spus Dani Oțil.

ADVERTISEMENT