Life

Dani Oțil, în costum de balerină. Reacția soției sale, Gabriela Prisăcariu, de neprețuit

Dani Oțil a scos din sertarul cu amintiri o fotografie care nu a fost trecută cu vederea de soția sa. Cum a reacționat Gabriela Prisăcariu, dar și fanii prezentatorului.
18.05.2022 | 23:24
Dani Otil in costum de balerina Reactia sotiei sale Gabriela Prisacariu de nepretuit
Dani Oțil, fotografie din sertarul cu amintiri. Cum a reacționat soția sa, Gabriela Prisăcariu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cunoscutul moderator de la Neatza a postat o imagine inedită în care apare în costum de balerină. Poza face parte dintr-un proiect mai vechi pentru care a fost nevoit să se machieze ca la carte și să încalțe poante.

Dani Oțil, fotografie din sertarul cu amintiri. Cum a reacționat soția sa, Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil a îmbrăcat o ținută inspirată din filmul Lebăda neagră, poza fiind realizată în alb – negru. Matinalul apare în timp ce stă pe scări, alături având-o pe Liana Obancea, stilista care l-a ajutat să se aranjeze.

ADVERTISEMENT

Fotografia a fost apreciată de numeroase persoane, inclusiv de partenera de viață. Frumoasa blondină a lăsat un mesaj neașteptat în social media, oamenii știind că cei doi glumesc unul pe seama celuilalt foarte des.

Modelul s-a întrebat cum îi va spune fiului său, Luca Tiago, că prezentatorul s-a deghizat în balerină în urmă cu câțiva ani buni.

ADVERTISEMENT

„Cum îi explic lu fii-tu asta?”, a scris Gabriela Prisăcariu în secțiunea de comentarii de pe pagina de Instagram, unde fanii au lăsat numeroase mesaje.

Dani Oțil, balerină
Dani Oțil, în costum de balerină. Sursa foto: Instagram.com

Dani Oțil, îmbrăcat în lebădă. Ce au spun fanii vedetei

Internauții au apreciat la rândul lor imaginea, dar au venit și cu răspunsuri la curiozitatea soției lui Dani Oțil. Oamenii i-au găsit unele ”variante” pe care i le-ar putea spune blondina băiețelului peste ani.

ADVERTISEMENT

„Câteodată mami e cocoșul în casă și atunci tati se mai costumează în găină. Merge? ”, „O rătăcire de moment, pregătea coregrafia de nuntă”, „Super lebădoiul”.

„Acea privire… privirile spun multe povești, super fotografie”, „Fără cuvinte” sau „Respect, ești super tare”, au scris fanii prezentatorului de la Antena 1 în mediul virtual.

ADVERTISEMENT

Fotografia a fost distribuită în urmă cu ceva timp și de colegul sportivului, Răzvan Simion. Fostul iubit al artistei Lidia Buble a folosit imaginea, urându-i un sincer și călduros La mulți ani, ”lebădoiului”. În respectiva poză ambii erau deghizați în balerine.

ADVERTISEMENT