Life

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, luați prin surprindere de fiul lor. Gestul emoționant al lui Tiago

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au fost uimiți de fiul lor. Micuțul Luca Tiago a făcut un gest care le-a provocat multă emoție.
20.01.2023 | 23:06
Dani Otil si Gabriela Prisacariu luati prin surprindere de fiul lor Gestul emotionant al lui Tiago
Gestul prin care Luca Tiago și-a emoționat părinții. Sursa foto: captură Instastory, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt niște părinți foarte norocoși. Fiul lor îi iubește nespus, iar drept dovadă este un gest pe care l-a făcut de curând.

Gestul emoționant al fiului lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu

Uimită de fapta copilului, Gabriela Prisăcariu și-a dorit să imortalizeze momentul. Astfel, l-a surprins în timp ce a luat în brațe un tablou cu ea și Dani și apoi l-a pupat.

ADVERTISEMENT

”Nu cred așa ceva…Cine e acolo? Mama și cu tata? Tata și mama, îl pupi pe tata și o pupi pe mama. Așa ar trebui să faci și tu (n.r. către Dani Oțil)”, spune Gabriela Prisăcariu în video.

Dani Oțil se afla în acea clipă lângă soția și fiul său și a făcut o remarcă amuzantă:

”Ar trebui și mama ta să învețe asta (…)Tu ( i se adresează Gabrielei-n.r) ar trebui să pupi poza mea”, a declarat ironic prezentatorul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

ADVERTISEMENT

Luca Tiagoa va împlini 2 ani în toamnă

Luca Tiago a fost adus pe lume în septembrie 2021, ceea ce înseamnă că în 2023 va împlini 2 ani. El i-a făcut părinți pentru prima oară pe fostul model și faimosul moderator.

Anterior nașterii lui Luca Tiago, Gabriela și Dani Oțil și-au unit destinele, în mai 2021. Evenimentul, din cauza restricțiilor anti-coronavirus, a fost un restrâns, la care au luat parte doar cei dragi.

ADVERTISEMENT

Cum s-au cunoscut Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au cunoscut pe platourile de filmare, mai exact, în redacția postului Antena 1. Atunci, fostul model a dat ochii cu el în timp ce purta o rochie de mireasă, iar Dani tocmai ieșea din emisiunea sa.

”În redacția Antenei 1. Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00 dimineața, iar el terminase emisiunea”, a dezvăluit soția jurnalistului, într-o postare pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Până să fie împreună, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au mai avut și alte relații. Ultima renumită a lui Dani a fost cea cu Mihaela Rădulescu, iar ultima a Gabrielei a fost cu un fost partener al Ioanei Voicu, fiica lui Mădălin Voicu.

ADVERTISEMENT