Life

Daniel Balaciu continuă să îi facă zile negre Danei Roba. ”Mi-a făcut o altă plângere”

Daniel Balaciu o terorizează și acum pe fosta parteneră de viață, Dana Roba. Ce face fostul arbitru din spatele gratiilor.
10.10.2023 | 23:10
Daniel Balaciu continua sa ii faca zile negre Danei Roba Mia facut o alta plangere
Daniel Balaciu o terorizează și acum pe fosta parteneră, Dana Roba. Ce face fostul arbitru din spatele gratiilor. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Daniel Balaciu continuă să îi facă zile negre femeii pe care a băgat-o în comă la începutul lunii iunie. Bărbatul i-a făcut o altă plângere make-up artistului din Timișoara care are în grija sa cele două fete ale cuplului.

Daniel Balaciu o terorizează și acum pe fosta parteneră de viață, Dana Roba. Ce face fostul arbitru din spatele gratiilor

Daniel Balaciu o terorizează și acum pe fosta parteneră de viață, Dana Roba. Ce face fostul arbitru din spatele gratiilor. Vedeta a dezvăluit că nu este lăsată în pace de sportivul cu care a fost căsătorită ani buni.

ADVERTISEMENT

Fostul soț al make-up artistului îi face tot feluri de plângeri la poliție, majoritatea fiind îndreptate asupra fetelor. Bărbatul susține că Chantal și Celine sunt lăsate nesupravegheate, lucru dezmințit de fosta iubită a lui Nicolae Guță.

„Ar fi trebuit să ajung la București, ca să fac un RMN, dar trebuie să mă duc la IPJ, căci soțul care m-a distrus mi-a făcut plângere. Iar mi-a făcut o altă plângere. Mă acuză că las copiii cu bona, nesupravegheați, dar și cu prietenul meu.

ADVERTISEMENT

Eu le-am zis așa: «Oameni buni, fetele mele sunt supravegheate, stau și cu mătușa mea, ea este mereu cu mine!». Stau și mă gândesc. Mă mir că el, cu mâinile legate, îmi face atâtea plângeri.

Mi s-a spus însă că trebuie să mă obișnuiesc. Nu cred că o să mai las neamurile lui în prezența fetelor mele după faza asta, deși soacra a fost la noi zilele trecute”, a spus Dana Roba pentru playtech.ro.

ADVERTISEMENT

Dana Roba, o mamă curajoasă pentru fetele sale

Dana Roba este extrem de puternică și spune că este o mamă curajoasă doar datorită fetele sale. A primit a doua șansă de la Dumnezeu și este convinsă că a fost lăsată pe acest pământ pentru a le crește pe micuțe.

În momentul de față copilele refuză să își viziteze tatăl pentru că au fost martore la tentativa de omor a figurii paterne. Fetele erau în casă în dimineața zilei în care make-up artistul era lovit cu ciocanul în cap și peste mâini.

ADVERTISEMENT

Din păcate, fetele sunt traumatizate de cele întâmplate în urmă cu câteva luni și cu siguranță lucrurile nu se vor îndrepta prea curând. Dana Roba este convinsă că micuțele vor vedea peste ani și filmarea în care zace pe patul pe spital.

ADVERTISEMENT
Tags: