News

Daniel Fenechiu a ațipit la o emisiune TV. Zilele trecute, senatorul consuma coniac în timpul dezbaterilor din Comisia Juridică. Video

18.07.2020 | 15:28
Daniel Fenechiu a atipit la o emisiune TV Zilele trecute senatorul consuma coniac in timpul dezbaterilor din Comisia Juridica Video
ADVERTISEMENT

Senatorul PNL Daniel Fenechiu a ațipit pentru câteva momente, vineri seara, în timp ce participa, în calitate de invitat, la o dezbatere în studioul postului de știri Antenei 3.

Vizibil plictisit de ceea ce se discuta în platou, politicianul are multe momente, extrem de vizibile, în care pare că adoarme pe scaun.

ADVERTISEMENT

Întâmplarea de vineri seară vine la trei zile după ce același Fenechiu era în centrul unui moment controversat petrecut în timpul unei ședinței din Comisia Juridică, acolo unde liberalul a apărut cu o sticlă de coniac.

Senatorul Daniel Fenechiu a ațipit la o emisiune de la Antena 3

Liberalul Daniel Fenechiu, membru în Senatul României, și-a pierdut pentru câteva momente concentrarea în timpul unei emisiuni de dezbatere politică. Ulterior, când a trebuit să discute despre subiectul dezbătut, prezentatoarea i-a spus: ”N-ați fost atent la ce discutăm”, replica liberalului a venit rapid: ”Am fost, am fost...”.

ADVERTISEMENT

Cu doar câteva zile  în urmă, pe 14 iulie, în timpul dezbaterilor online din Comisia juridică a Senatului asupra legii carantinei și izolării care s-au întins până după miezul nopții, Fenechiu, acasă fiind, și-a desfăcut o sticlă de coniac franțuzesc și a băut.

Fenechiu, în centrul unui alt episod, în urmă cu câteva zile

Senatorul de Bacău a fost filmat marţea trecută, într-o pauză de la dezbaterile din Comisia Juridică din Senat cu o sticlă de coniac, iar mai apoi cu o pisică.

ADVERTISEMENT

”Sunteţi în direct şi ne faceţi poftă”, a declarat un alt parlamentar în timpul dezbaterii. Fenechiu a răspuns: ”E adus de la o podgorie de undeva de lângă Luxemburg. Un coniac din anul naşterii mele, are 50 de ani. Aşa, când e un moment important, beau câte un păhărel, îmi stimulează creativitatea. E foarte ok”.

Liberalul a explicat și modul în care consumă acel coniac. ”Şi ca lumea să nu ştie ceva fac beau din ceşcuţă. Pe vremuri, când eram elev şi fentam anumite reguli îmi puneam în ceşcuţă. Domnul Ganea, noroc!”, a adăugat acesta.

ADVERTISEMENT

La acea dată,  Daniel Fanechiu a explicat că totul era o glumă şi că momentul a avut loc într-o pauză, nu în timpul dezbaterii propriu-zise.

”Eram în pauză, a fost un moment gustat de majoritatea colegilor. Nu ştiam că se înregistrează. Cei care cred că un senator sau deputat nu e om, greşesc. E glumă evidentă”, a spus senatorul Fenechiu pentru Hotnews.

ADVERTISEMENT