News

Daniel Ionașcu, reprezentant PPU-SL, totul despre bătaia de joc la adresa țăranului român

29.11.2020 | 19:00
Daniel Ionascu reprezentant PPUSL totul despre bataia de joc la adresa taranului roman
ADVERTISEMENT

Daniel Ionașcu, reprezentant PPU-SL a spus totul despre bătaia de joc la adresa țăranului român. Candidatul umaniștilor pentru un loc în Senatul României a explicat care sunt prioritățile partidului din care face parte dacă ajunge la guvernare.

Agricultura reprezintă o problemă stringentă pe lista umaniștilor. De asemenea, Ionașcu a vorbit despre sănătatea și educația românilor.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să ne ocupăm de sănătate. O sănătate serioasă prin legi bune și foarte bine coordonată. În mod evident țara aceasta are nevoie de educație.

Ce spune Daniel Ionașcu, reprezentant PPU-SL despre bătaia de joc la adresa țăranului român

O educație sănătoasă care să nu țină cont bunăoară în chestiunile reale de prezențe, ci de actul rezultant al educației”, a explicat Daniel Ionașcu

ADVERTISEMENT

„Pe de altă parte, în mod evident, trebuie să avem o justiție bună. În altă ordine de idei trebuie să avem agricultură și în altă ordine de idei trebuie să avem industrie”, a continuat acesta.

Reprezentantul umaniștilor a oferit un exemplu clar în care munca țăranului din România este transformată în bătaie de joc de autorități.

ADVERTISEMENT

„De la Ștefan cel Mare și până la Nicolae Iorga se spunea că măreția unei țări în agricultură stă în măreția și puterea țăranului. 

Știți că un kilogram de lapte la un țăran în România costă 0,6 bani în contextul în care îl vinde la 3,5% grăsime și în magazin îl găsim la 4,2 lei la 1,2 grăsime sau la 1.5.

ADVERTISEMENT

Este posibil așa ceva în condițiile în care o apă costă de 3-4 ori mai mult.  Într-o țară normală se poate așa ceva?”, a mai zis Ionașcu

„Și atunci problema se pune așa. De la realizatorul de televiziune și până la avocat, de la cel ce votează și până la parlamentar noi putem fi normali în țara noastră? În așa fel încât normalitate să însemne un singur lucru. Înseamnă ca pe cel incompetent și care batjocorește țara  să nu-l mai văd în fruntea țării mele. 

Pe de altă parte, pe cel care îl batjocorește pe Dumnezeul meu bun să nu-l mai văd vreodată în ochii mei pentru că cine nu poate să creadă în dumnezeu sau cine nu poate să respecta credința altuia în Dumnezeu acela nu e vrednic so conducă nici poporul, nici pe sine”, a continuat candidatul PPU-SL pentru un loc în Senatul României

ADVERTISEMENT