Sport

Daniel Niculae a dezvăluit obiectivul Rapidului înainte de derby-ul cu FCSB: “Vor fi meciuri grele”

Daniel Niculae a spus chiar înainte de play-off ce anume țintește Rapid în acest sezon, după ratarea Cupei României.
09.03.2024 | 15:00
Daniel Niculae a dezvaluit obiectivul Rapidului inainte de derbyul cu FCSB Vor fi meciuri grele
Daniel Niculae dezvăluie obiectivul Rapidului
ADVERTISEMENT

Chiar înainte de play-off, Daniel Niculae a dezvăluit obiectivul fixat de conducere pentru Rapid. Înainte de partida directă cu FCSB, cele două echipe sunt despărțite de o diferență de 12 puncte.

Ce obiectiv are Rapid în acest sezon

Având în vedere că diferența în play-off va fi de doar cinci puncte, o victorie cu FCSB ar încuraja Rapid să spere din nou la câștigarea titlului deși rezultatele din acest sezon au fost fluctuante. Înainte de finalul sezonului regulat, Daniel Niculae, președintele Rapidului, a dezvăluit obiectivul final al echipei.

ADVERTISEMENT

Daniel Niculae este conștient că în play-off vor fi partide dificile cu contracandidatele la titlu. Giuleștenii speră să câștige meciul cu FCSB și regretă eliminarea din Cupa României. Acest lucru se datorează faptului că performanța lor i-ar fi asigurat Rapidului un loc în turul trei preliminar, pe lângă trofeu. Înainte de meciul cu FCSB Cristi Săpunaru a declarat că nu se teme decât de Florinel Coman.

”Suntem acolo în obiectivul pe care ni l-am fixat la începutul sezonului, din păcate am ieșit din Cupa României. Obiectivul nostru a fost unul dintre primele trei locuri, suntem acolo, jocul nostru crește de la meci la meci. 

ADVERTISEMENT

Sperăm să ne clasăm cât mai bine până la finalul campionatului și să ducem această luptă pentru câștigarea campionatului. Vor fi meciuri pe muchie de cuțit și sperăm să ne impunem jocul la fiecare meci”, a declarat Daniel Niculae, conform sport.ro.  

Până miercuri au fost vândute 28.000 de bilete pentru derby-ul ce se va juca pe Arena Națională. Acestea sunt în plus față de cei peste 5.000 de abonați, 4.000 de copii și biletele pentru fanii FCSB.

ADVERTISEMENT

FCSB – Rapid, record de asistență: FCSB are 64 de puncte înainte de meciul cu Rapid și are cel mai bun atac din campionat (53 de goluri, la egalitate cu CFR Cluj), dar și cea mai bună apărare, cu doar 24 de goluri încasate în 29 de partide.

Rapid a câștigat în tur cu 2-1 pe Arena Națională împotriva echipei lui Elias Charalambous. Această partidă a avut cel mai mare număr de spectatori din sezonul actual din Superliga României, cu 40.563. Totuși, managerul FCSB, Mihai Stoica, a negat că meciul cu Rapid este derby-ul României.

ADVERTISEMENT