Sport

De cine se teme Cristi Săpunaru înainte de Rapid – FCSB: ”A fost decisiv în ultimele meciuri”

Cristi Săpunaru a vorbit înaintea derby-ului Rapid - FCSB și consideră că Florinel Coman poate pune cele mai mari probleme, fiind într-o formă excelentă.
08.03.2024 | 12:35
De cine se teme Cristi Sapunaru inainte de Rapid  FCSB A fost decisiv in ultimele meciuri
Cristi Săpunaru a vorbit înaintea derby-ului Rapid - FCSB și consideră că Florinel Coman poate pune cele mai mari probleme, fiind într-o formă excelentă. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Meciul din ultima etapă a sezonului regulat din SuperLiga, care se va desfășura pe Arena Națională, a atras suporterii ca un magnet, iar giuleștenii au anunțat că toate biletele au fost epuizate.

Florinel Coman, spaima lui Cristi Săpunaru înainte de Rapid – FCSB

Într-o conferință susținută înaintea partidei Rapid – FCSB, programată sâmbătă, 9 martie, de la ora 20:00, căpitanul giuleștenilor Cristi Săpunaru a mărturisit că cel mai mare pericol vine de la atacantul Florinel Coman, care traversează un moment foarte bun.

ADVERTISEMENT

”Meci greu, întâlnim echipa de pe primul loc. O echipă valoroasă, dar sperăm ca la finalul meciului să ne bucurăm noi. La fel cum e acest meci, e şi meciul cu Dinamo. Sunt speciale pentru mine, datorită copilăriei pe care am avut-o alături de Rapid.

Nu putem vorbi despre o singură persoană, chiar dacă Florinel Coman e în creştere de formă, a fost decisiv în ultimele meciuri. Să vorbim despre echipă, anul acesta e ceva diferit la ei, dar şi la noi e, nu se aştepta nimeni ca în 3 ani să ne batem la campionat. E meciul care aduce cei mai mulţi suporteri.

ADVERTISEMENT

Mă interesează doar meciul acesta, amintirile s-au dus. Nu îmi pregătesc un discurs, în funcţie de cum este echipa, asta le spun. Când spun ceva, cred în ce spun. Nu păcălesc colegii. Doar aşa putem să fim mai puternici”, a declarat Săpunaru.

Întrebat despre prelungirea contractului cu Rapid, fundașul a dat asigurări că nu se va retrage la finalul actualului sezon: ”Nu va fi ultimul sezon, eu cred că mai pot, să vedem ce se va întâmpla mai departe”.

ADVERTISEMENT

Săpunaru nu a renunțat la câștigarea titlului

”Încă o pagină din istoria frumoasă a Rapidului. S-a spus că va fi nevoie de Arena Naţională, nu credea nimeni, dar în 2 zile a fost sold-out. Cred că a fost corect când Rapid le-a oferit toată peluza celor de la FCSB.

Jucăm acasă, suntem în faţa publicului nostru, să plece acasă fericiţi toţi rapidiştii. Nu se joacă la meciul acesta campionatul. Intrăm în play-off, vedem la câte puncte vom fi în spatele lor. Mai sunt 10 meciuri de jucat în play-off.

ADVERTISEMENT

Nu am preferinţe pentru play-off, dar dacă e să o iau pe prietenie, rapidiştii care sunt la alte echipe, să intre în play-off. Dar am mulţi prieteni. Cea mai bună va intra în play-off”, a mai spus căpitanul Rapidului.

Cristi Săpunaru, care a fost doar rezervă la întâlnirea cu Universitatea Craiova, a mărturisit că este refăcut complet și va putea juca cu FCSB: ”M-a şi odihnit Mister, a fost vorba şi de o răceală, dar sunt bine”.

Săpunaru, despre derby-ul Rapid - FCSB

ADVERTISEMENT