Sport

Daniel Niculae a vorbit despre despărțirea lui Mutu de Rapid și numirea sa la CFR Cluj. „Să termine sub noi!”

Daniel Niculae a povestit la emisiunea SUFLET DE RAPIDIST cum s-a produs despărţirea de Adrian Mutu în vară, cu doar câteva zile înainte de startul SuperLigii.
26.01.2024 | 08:57
Daniel Niculae a vorbit despre despartirea lui Mutu de Rapid si numirea sa la CFR Cluj Sa termine sub noi
Daniel Niculae a vorbit despre despărțirea lui Mutu de Rapid și numirea sa la CFR Cluj. „Să termine sub noi!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu este noul antrenor de la CFR Cluj. “Briliantul” a plecat de la Rapid la Neftci Baku cu o săptămână înaintea startul SuperLigii. Şase luni mai târziu, se pregăteşte să preia formaţia lui Neluţu Varga.

Daniel Niculae a vorbit despre despărțirea lui Mutu de Rapid și numirea sa la CFR Cluj: “Este un atu important”

Daniel Niculae a povestit la emisiunea SUFLET DE RAPIDIST cum s-a produs despărţirea de Adrian Mutu în vară, cu câteva zile înainte de startul campionatului:

ADVERTISEMENT

“Clar că este un mare plus pentru CFR Cluj sosirea lui Adrian Mutu acolo. Le doresc baftă, mai puţin în meciurile cu noi. Ştiu cât de mult munceşte, cât timp sacrifică din viaţa lui. Este un tip implicat.

Este un atu important pentru CFR Cluj, acum el ştie cel mai bine ce are de făcut acolo. Sper să termine după noi în clasament. Cunoaşteţi foarte bine situaţia lui. A avut ofertă foarte, foarte bună, din punct de vedere financiar (n.r. de la Neftci Baku).

ADVERTISEMENT

“Clar că situaţia nu a fost roz, nu ne-a convenit. Nici nouă, nici suporterilor”

Probabil dacă nu exista acea ofertă foarte, foarte bună din punct de vedere financiar, nu ar fi plecat. Clar că situaţia nu a fost roz, nu ne-a convenit. Nici nouă, nici suporterilor. A trebuit să îl înţelegem şi pe el.

A câştigat mult mai mulţi bani decât o făcea la Rapid. Nu putem să vorbim despre un proiect sau altul. Nu putem compara lucrurile. Acum, el a făcut o alegere, noi am fost nevoiţi să ne reorientăm într-o perioadă foarte scurtă.

ADVERTISEMENT

Nu ne-a fost uşor. În acea perioadă de pregătire am încercat să jucăm într-un alt sistem. Au fost aduşi şi anumiţi jucători. Când vrei să joci cu trei fundaşi centrali, trebuie să ai jucători care se pretează.

Trebuie să ai şi dubluri. A fost destul de complicat, dar pe parcurs am reuşit să ne reabilităm”, a spus Daniel Niculae la emisiunea SUFLET DE RAPIDIST.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu îi ia locul la CFR Cluj lui Andrea Mandorlini, cel care a fost dat afară după prima etapă din 2024: 0-1 cu FC Botoşani. Rapid şi CFR Cluj sunt la egalitate pe locul doi, la 11 puncte de FCSB.

Rapid player

ADVERTISEMENT