Life

Campionul Daniel Onoriu, în stare critică! Verișoara pilotului, dezvăluiri despre ce se petrece: ”E în comă indusă”

Daniel Onoriu este, în continuare, în stare critică, el fiind internat la Terapie Intensivă, în comă indusă, medicii făcând eforturi să îi salveze viața.
09.01.2022 | 16:55
Campionul Daniel Onoriu in stare critica Verisoara pilotului dezvaluiri despre ce se petrece E in coma indusa
Daniel Onoriu este, și acum, in comă indusă, la Terapie Intensivă Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Daniel Onoriu, unul dintre cei mai premiați piloți de raliu de la noi din țară, este, de mai bine de o lună și jumătate, în stare critică după ce a fost operat, în Turcia, pentru micșorarea stomacului, intervenția chirurgicală fiind însă, pare-se, una nereușită.

Daniel Onoriu, în comă indusă, la Terapie Intensivă

De mai bine de o lună, după ce s-a întors din Turcia în urma intervenției de micșorare a stomacului, Daniel Onoriu este la Terapie Intensivă, medicii luând decizia să îi inducă coma pentru a-i salva viața.

ADVERTISEMENT

“Daniel este în continuare în stare critică, iar veştile pe care le-am primit astăzi nu sunt deloc îmbucurătoare. Rugăciune multă (asta se poate face – n.red.), atât pot să spun. Ziua schimbă rezultatul: dacă ieri erau veştile pun pic mai îmbucurătoare, în sensul că organismul lui începuse să dea rezultat în urma antibioticelor administrate, astăzi leucocitele şi-au dublat numărul.

De când a fost operat în Turcia, s-a atins o venă la pancreas, venă care a sângerat, a ajuns în ţară şi după cinci zile a mers la spital, unde medicii de aici au intervenit peste operaţia celor din Turcia şi de atunci Daniel este internat la Terapie intensivă, în comă indusă”, a spus Rebeca Onoriu, verişoara pilotului, sâmbătă, 8 ianuarie 2022, la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Iar la Spitalul Floreasca, acolo unde este internat pilotul de 43 de ani, medicii fac eforturi serioase pentru a-l salva după ce doctorii din Turcia ar fi făcut o greșeală în timpul operației de micșorare a stomacului.

Daniel Onoriu, victimă a unei culpe medicale?

Soția pilotului, Isabela Onoriu, a vorbit, cu ceva timp în urmă, despre operația suportată de Daniel și ceea ce i s-a întâmplat în Turcia, ea acuzându-i pe medicii de acolo că i-ar fi distrus bărbatul.

ADVERTISEMENT

”L-au nenorocit cei de la clinică, medicul care l-a operat e un criminal. Doamne, Dumnezeule (se oprește din cauza plânsului, n. red.), tot ce mai pot să sper este să se întâmple este să se trezească. Nu vreau altceva, vreau doar să se trezească, să vorbim, să îl văd acasă”, spunea Isabela Onoriu pentru FANATIK.

Mai mult, explica femeia, pilotul care este și nepotul celebrei cântărețe Gabi Luncă, Daniel Onoriu are nevoie de o minune pentru a se însănătoși. ”Doar o minune îl mai poate salva! Medicii fac tot ce pot, dar este nevoie de o minune de la Dumnezeu ca să iasă din comă.

ADVERTISEMENT

A făcut septicemie, i-au schimbat sângele… Au adus cea mai bună aparatură, cea mai performantă, i s-au dat cele mai bune antibiotice, se face tot ce se poate, dar…”, ne-a mai spus Isabela, soția lui Daniel Onoriu.

Daniel Onoriu și-a făcut o operație de micșorare a stomacului

La sfârșitul anului trecut, Daniel Onoriu a decis să își facă o operație de micșorare a stomacului, iar pentru serviciile pe care și le dorea a apelat la o clinică cunoscută în Turcia. Doar că, odată întors de acolo, el a ajuns la Spitalul Floreasca, cu sângerări interne, iar medicii au constatat că situația este foarte complicată pentru campionul de raliu.

”Daniel nu era foarte gras, dar avea planurile lui să slăbească, își dorea să fie mai slab. Și s-a dus la clinica asta din Turcia. Acum exact două săptămâni a fost operat, am fost cu el acolo. (…) Are zeci de perfuzii pe el… Sper să poată să îl mai scoată din coma indusă.

E așa pentru că nu ar fi rezistat la durerile pe care le are dacă era conștient… Știu că se face, acum, totul ca să fie salvat,”, a povestit, în prima jumătate a lunii decembrie a anului trecut, Isabela, soția lui Daniel Onoriu.

ADVERTISEMENT