Life

Daniel Onoriu continuă telenovela divorțului. A anunțat, din nou, despărțirea de Isabela: „Am fost părăsit”

Daniel Onoriu a anunțat pentru a doua oară că divorțează de soția sa. Isabela l-a îngrijit „ca nimeni alta” cât timp a fost în comă, însă pilotul susține că nu îl iubește și nu îl apreciază.
30.08.2022 | 12:03
Daniel Onoriu a anunțat, din nou, că divorțează. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În urmă cu o săptămână, Daniel Onoriu și-a surprins fanii atunci când a anunțat că el și Isabela divorțează. Ulterior, pilotul a revenit asupra declarațiilor și a spus că totul a fost o strategie de marketing, pentru a atrage sponsori. Cu toate acestea, acum, vedeta a mărturisit că a fost părăsit și că soția lui nu îl iubește.

Divorțează sau nu Daniel Onoriu? Pilotul de curse a anunțat, încă o dată, despărțirea de Isabela

Cu doar o săptămână în urmă, Daniel Onoriu făcea un anunț neașteptat. După ce Isabela l-a îngrijit și a fost tot timpul lângă el în cele 55 de zile în care a fost comă, lucru pentru care, recent, spune că este extrem de recunoscător, pilotul de curse a spus că divorțează.

ADVERTISEMENT

Motivul ar fi fost faptul că soția lui nu îl apreciază și nu îi susține pasiunea. Totuși, a revenit asupra declarațiilor și a spus că totul a fost o „strategie de geniu”, pentru a fi mediatizat și a atrage sponsori.  

Pentru FANATIK, Daniel Onoriu a mărturisit că deși a fost nemulțumită, Isabela a acceptat situația și că totul este bine între ei.

ADVERTISEMENT

Se pare, însă, că situația nu este chiar atât de simplă, iar marți, 30 august, pilotul a anunțat, din nou, pe pagina sa de Facebook, ca mariajul său a ajuns la final.

Daniel Onoriu: „Am fost părăsit”

Daniel Onoriu susține că a fost părăsit și că a făcut totul pentru a păstra aparențele. A afirmat că motivele invocate anterior pentru divorț sunt cât se poate de reale și, în ciuda sprijinului pe care soția sa i l-a acordat în spital, este de părere că nu îl iubește.

ADVERTISEMENT

„Am fost părăsit. Tot ce am făcut cu ceva timp în urmă a fost o idee venită pe moment ca să scap de acuze.

A fost real motivul divorțului, dar am încercat să-l ascund, creând o scăpare. Soția mea actuală nu mă iubește, nu apreciază gesturi și cel mai dureros e că nu vrea să îmi facă un copil măcar”, a scris Daniel Onoriu pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Pilotul a declarat că îi dorește tot binele din lume Isabelei și că a fost cea mai frumoasă, harnică și curată femeie din viața lui, dar că asta nu a fost de ajuns pentru ca relația să funcționeze.

„DA! M-a îngrijit în spital ca nimeni altul. Dormea în mașina. Nu mai intra în casă pentru că mă vedea. M-a spălat în baie când eram în scaun cu rotile, m-a îngrijit…”, a adăugat Daniel Onoriu.

Daniel Onoriu a afirmat că nu crede că se va mai căsători vreodată, însă își dorește ca viitoarea parteneră să-l aprecieze și susțină.

„Urmează divorțul. Nu știu dacă mă voi căsători vreodată, dar, cu siguranță, o să-mi fac o iubită care să mă merite și care să mă iubească. Nu dau multe detalii, dar o să am grijă de ea, oferindu-i tot ce își dorește când o să am și îi doresc tot binele din lume și să fie fericită”, a mai spus pilotul.

ADVERTISEMENT