Life

Daniel Onoriu, externat pe 8 Martie, zi cu multe semnificații pentru el. Mătușa lui a spus totul

Daniel Onoriu a fost externat pe 8 Martie, o zi cu multe semnificații pentru el. Mătușa lui, Rebeca Onoriu, a spus totul despre starea lui, dar și despre ce înseamnă această zi pentru familie.
09.03.2022 | 00:37
Daniel Onoriu externat pe 8 Martie zi cu multe semnificatii pentru el Matusa lui a spus totul
Daniel Onoriu a fost externat de la clinica unde a făcut recuperarea. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Daniel Onoriu a fost externat de la clinica privată în care s-a recuperat. Totul a decurs foarte bine, iar pilotul de raliuri s-a întors acasă, după săptămâni întregi în care a luptat.

Daniel Onoriu a fost externat chiar de 8 Martie

Nepotul regretatei cântărețe Gabi Luncă a terminat cu bine recuperarea la clinica privată unde a fost internat. Ziua de 8 martie a fost una foarte bună pentru Daniel Onoriu și familia sa, dat fiind faptul că a fost externat.

ADVERTISEMENT

“8 martie e o zi mare pentru noi! Astăzi vine Daniel acasă, s-a însănătoșit. Mergem să-l luăm în câteva ore de la clinică!”, a declarat Rebeca Onoriu pentru click.ro.

Pilotul de raliuri a trecut prin momente dificile, la fel și cei dragi, care s-au rugat pentru sănătatea lui. Daniel Onoriu a fost în comă timp de 55 de zile, iar medicii nu-i mai dădeau șanse.

ADVERTISEMENT

Tot astăzi, Rebeca Onoriu a mers la mormântul tatălui ei, renumitul acordeonist Ion Onoriu, care și-ar fi sărbătorit ziua de naștere. Artistul s-a stins din viață în 1998, așa că această zi are o semnificație aparte pentru familie.

“Astăzi 8 martie, era ziua de naștere a tatălui meu, Ion Onoriu. Voi merge la cimitir să-i duc zambile și frezii, flori care-i plăceau lui. Iar, tot pe 8 martie, am aflat că mama are Covid, anul trecut.

ADVERTISEMENT

În loc să-i iau flori, eu îi luam teste! Și cățelușa mea, Erika, e născută tot pe 8 martie! Nu știu dacă să mă bucur sau să plâng în ziua asta!”, a mai declarat Rebeca Onoriu.

Daniel Onoriu, primele declarații după ce a petrecut aproape două luni în comă

Daniel Onoriu a oferit primele declarații despre starea sa de sănătate, după cele 55 de zile în care a fost în comă. A petrecut mai bine de 100 de zile în pat și a slăbit foarte mult în tot acest timp.

ADVERTISEMENT

Pilotul de raliuri speră să-și revină cât mai curând, pentru că este foarte greu să nu poată face anumite lucruri simple.

“Acum sunt bine, dar sunt și foarte nervos, pentru că nu îmi simt partea de sus a picioarelor, de la fund până la genunchi. Când stau în picioare, îmi tremură tot fundul, inclusiv picioarele. Am stat 55 de zile în comă și 105 zile în pat. Am slăbit mult. (…)

Să dea Dumnezeu să îmi revin. E frustrant rău să nu poți să te duci să bei o apă, să faci niște lucruri banale”, a declarat Daniel Onoriu, în exclusivitate pentru FANATIK. 

De asemenea, Daniel Onoriu a mai spus că are de gând să plece cu familia în vacanță, într-o destinație exotică, atunci când starea de sănătate îi va permite.

La finalul anului trecut, sportivul și-a dorit o intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului, așa că a mers la o clinică din Turcia pentru a se opera. La puțin timp după operație, Daniel Onoriu a ajuns la Spitalul Floreasca în stare gravă, cu o hemoragie internă puternică, iar medicii nu credeau că-și va reveni.

La sfârșitul lunii ianuarie, campionul de raliuri s-a trezit din comă, după aproape două luni în care cei dragi s-au rugat pentru o minune.

ADVERTISEMENT