Sport

Daniel Oprița, ironizat de Mihai Stoica la 17 ani de la dubla Steaua – Middlesbrough: „A ajuns să aibă emoții la un meci de Liga 2”

Mihai Stoica l-a ironizat pe Daniel Oprița la 17 ani de la dubla manșă dintre Steaua și Middlesbrough, din Cupa UEFA.
20.04.2023 | 23:18
Daniel Oprita ironizat de Mihai Stoica la 17 ani de la dubla Steaua  Middlesbrough A ajuns sa aiba emotii la un meci de Liga 2
Daniel Oprița, ironizat de Mihai Stoica la 17 ani de la dubla Steaua - Middlesbrough. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a glumit pe seama declarațiilor făcute de antrenorul CSA Steaua la finalul meciului cu Dinamo, scor 2-0, spunând că a simțit aceleași emoții ca la sfertul de finală din Cupa UEFA, din 2006, cu Rapid.

Daniel Oprița, ironizat de Mihai Stoica la 17 ani de la dubla Steaua – Middlesbrough

Daniel Oprița a fost ironizat de Mihai Stoica, după ce antrenorul CSA Steaua a spus că a simțit la meciul cu Dinamo din Liga 2 aceleași emoții ca la sfertul „UEFAntastic” cu Rapid: „El a fost unul dintre protagoniștii acelei duble manșe. N-am niciun fel de problemă cu Oprița sau cu Boștină.

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău că Oprița de la sfert de finală, când a avut emoții, a ajuns să aibă emoții la un meci din Liga 2, când nu are drept de promovare, dar tot emoții sunt și astea până la urmă”.

„Nici eu și nici Oli nu am revăzut niciodată la returul cu Middlesbrough. Nu mă uit nici acum! A fost ceva foarte rău, cred că în minutul 62 era 2-1 pentru noi și 3-1 la general.

ADVERTISEMENT

Noi am avut și penalty la final, dar nu ni l-a dat. Probabil am fi ratat penalty-ul la ce nebunie a fost atunci. Ca să vedeți, s-a accidentat Southgate, selecționerul Angliei, s-a accidentat și au băgat 4 atacanți”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Și acum privesc cu bucurie meciul acesta!”

Mihai Iosif a intervenit și a spus că el s-a bucurat mult după ce Middlesbrough a reușit să o elimine pe Steaua: „Și acum privesc cu bucurie meciul acesta! Nu mă bucur de răul altuia, dar atunci țin minte că am sărit de bucurie.

ADVERTISEMENT

Era un steag alb cu vişiniu. A fost durerea atât de mare la eliminare, încât cred că toţi rapidiştii au sărit în sus la golul lui Maccarone. Nu mi se întâmplă să mă bucur de răul altuia, dar atunci am sărit”.

„Și noi ne-am fi bucurat dacă era invers, dar mi s-a părut penibil să iasă unii fani și să sărbătorească, pentru că au sărbătorit practic semifinala noastră.

ADVERTISEMENT

Sfertul ăla a fost război civil, țin minte cum se învârteau elicopterele, a fost ceva ce nu se va mai întâmpla, cu greu se va mai face o astfel de performanță!”, a fost completarea lui Mihai Stoica.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,65 este cota pentru „2 solist” la meciul Rapid – FCSB

ADVERTISEMENT