Sport

Daniel Oprița o dă la întors după declarațiile violente de la finalul derby-ului Dinamo – Steaua: ”Era vorba de bătaie sportivă, nu de bătaie fizică”

Daniel Oprița și-a schimbat discursul după scandalul provocat la finalul meciului Dinamo – CSA Steaua 1-2. Spune că a fost înțeles greșit.
14.09.2022 | 11:35
Daniel Oprita o da la intors dupa declaratiile violente de la finalul derbyului Dinamo  Steaua Era vorba de bataie sportiva nu de bataie fizica
Daniel Oprița și-a schimbat radical discursul. De la ”le era dor să se bată”, la ”Am fost înțeles greșit”. Antrenorul echipei CSA Steaua riscă o suspendare record. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Tehnicianul echipei CSA Steaua a provocat un scandal uriaș după ce a declarat că fanii i-au cerut promovarea pentru a avea ”cu cine să se bată”. FRF a intervenit și cere suspendarea lui Daniel Oprița. Antrenorul spune că a fost înțeles exact pe dos.

Daniel Oprița: ”Nici nu am știut ce s-a întâmplat la pauză”

Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal a fost sesizată de conducerea forului care a cerut ca antrenorul echipei CSA Steaua să fie judecat și pedepsit pentru declarațiile scandaloase de la finalul meciului cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul roș-albaștrilor a ținut să-și exprime și el punctul de vedere și spune că vorbele lui au fost interpretate greșit și că nu a încercat să incite la violențe.

”Văd că s-a făcut mare tam-tam după acea declarație a mea. Când mi s-a adresat întrebarea nici nu știam ce s-a întâmplat la pauză. Dacă cineva gândește că aș fi putut să spun că sunt de acord cu violențele înseamnă că nu mai suntem oameni.

ADVERTISEMENT

Era vorba de bătaie sportivă, nu bătaie fizică. Eu la asta m-am referit, chiar nu știam ce s-a întâmplat între suporteri și jandarmi. Și nu sunt de acord cu violența, cu bătăile.

Nu sunt vreun huligan să zic că îmi doresc să se întâmple ce s-a întâmplat. A fost o declarație neinspirată. Nu cred că cineva m-a văzut să merg eu să mă bat cu nu știu cine. Declarația mea nu era în sensul acesta. Dacă cineva spunea asta în locul meu, probabil că și eu așa înțelegeam”, a comentat Daniel Oprița, la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Daniel Oprița și-a cerut scuze, conducerea CSA Steaua nu

Deși toată lumea aștepta o reacție din partea conducerii CSA Steaua, după declarații neinspirate ale antrenorului Daniel Oprița și după incidentele provocate de fani, aceasta nu avenit nici până azi.

După ce a aflat că va fi judecat de Comisia de Disciplină din cadrul FRF, tehnicianul a intervenit și și-a cerut scuze pentru scandalul iscat. În plus, acesta a adăugat că nu discută cu fanii din Ghencea și că singurul dialog cu ei a fost în urmă cu trei ani când a fost instalat antrenor.

ADVERTISEMENT

”Nu prea vorbesc eu cu fanii, eu încerc să-mi văd de treaba mea. Am vorbit cu ei atunci când am venit la Steaua. Atunci mi-au spus că lor le e dor de meciuri cu Petrolul, cu U Cluj.

Le e dor să se bată în coregrafii, lucruri de genul acesta, nu conflicte fizice. Eu vorbesc în numele meu. Îmi cer scuze și îmi pare rău ce s-a întâmplat”, a încheiat Oprița.

ADVERTISEMENT