Sport

Daniel Opriţa pune tunurile pe jucători după CSA Steaua – Csikszereda 0-4: „Să înţeleagă că au greşit. Dacă nu, intră alţii!”

Daniel Oprița a fost distrus după ce Clubul Sportiv al Armatei Steaua a fost umilită chiar pe stadionul Ghencea de către Csikszereda, scor 0-4 și a dat vina pe jucătorii săi.
23.08.2022 | 22:17
Daniel Oprita pune tunurile pe jucatori dupa CSA Steaua  Csikszereda 04 Sa inteleaga ca au gresit Daca nu intra altii
Daniel Opriţa pune tunurile pe jucători după CSA Steaua - Csikszereda 0-4. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul „roș-albaștrilor” consideră că a fost o seară neagră pentru el și jucătorii săi, vorbind despre ce trebuie să se schimbe la echipă în cel mai scurt timp.

Daniel Opriţa pune tunurile pe jucători după CSA Steaua – Csikszereda 0-4

Daniel Oprița a fost dezamăgit crunt după ce echipa sa a suferit o înfrângere umilitoare pe propriu stadion împotriva Csikszeredei, scor 0-4. Antrenorul lui CSA Steaua i-a învinovățit pe jucătorii săi la finalul confruntării.

ADVERTISEMENT

„O seară neagră pentru noi, chiar dacă am avut ceva ocazii. Când faci asemenea greșeli nu ai ce pretenții să ai. Fără agresivitate, fără reacție, ne eliminăm foarte ușor din joc iar ei au profitat.

Sunt mulți jucători noi, trebuie să lucrez la omogenitate. Trebuie să fim mai uniți, să fim o echipă.

ADVERTISEMENT

 Cei de la Csikszereda erau și ei într-o situație dificilă, dar au meritat astăzi victoria. Mă deranjează atitudinea jucătorilor.

Înțeleg că e 3-0, dar hai să dăm un gol, să arătăm că vrem. Trebuie să fim puternici și să mergem mai departe, suntem la Steaua și e presiune”, și-a început Daniel Oprița discursul, conform digisport.ro.

ADVERTISEMENT

„Sper să înțeleagă jucătorii că au greșit!”

Daniel Oprița a continuat și a vorbit despre avertismentul pe care l-a dat jucătorilor săi după meciul cu Slatina, recunoscând că este deranjat de atitudinea unor fotbaliști din lotul său, amenințând că poate face schimbări în echipa de start începând cu etapa următoare.

„Sper să înțeleagă jucătorii că au greșit. I-am avertizat și la Slatina, când am condus cu 2-0 și am tremurat pe final. Dacă nu, intră alții. Mă deranjează atitudinea, fiecare trebuie să se uite la el.

ADVERTISEMENT

Sper să uităm această înfrângere, să acceptăm că nu ne-am prezentat bine și să fie altceva din etapa viitoare. Nu mă gândesc să renunț la unii din jucători, pentru că au calitate, am încredere în ei”, a mai spus Daniel Oprița.

ADVERTISEMENT