Fotbal intern

Daniel Pancu sare la gâtul lui Florin Manea: “Nu vreau să comentez despre acest specimen”

15.04.2020 | 20:39
Daniel Pancu sare la gatul lui Florin Manea Nu vreau sa comentez despre acest specimen
ADVERTISEMENT

Daniel Pancu i-a dat replica lui Florin Manea, cel care îl trage la răspundere pentru poziția pe care Rapid o ocupă în campionat. Fostul antrenor al giuleștenilor îl pune la zid și nu vrea să mai aibă legătură cu Florin Manea.

Daniel Pancu sare la gâtul lui Florin Manea

Daniel Pancu l-a pus la zid pe Florin Manea, care crede că fostul antrenor al „alb-vișiniilor” trebuia demis încă din iarnă: Venise alt jucător în probe care era mai bun, avea ceva calități, dar s-a accidentat în meciul cu Progresul Spartac, dar l-a Rapid s-au întâmplat mai multe și cu Obi Mikel.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să comentez nimic de specimenul ăsta, nu e cum zice el 75% vina, ci 100% dacă ratăm promovarea, iar dacă ne calificăm am merit 0,2% din merit”.

„Dacă îl pui lângă mine nu-mi ajunge nici la mizeria de la ungia mică.

Cred că au făcut o greșeală să anunțe șpmajul tehnic, pentru că la alte cluburi nu s-a schimbat nimic și e foarte greu ca jucătorii să mai fie motivați”, a mai spus Daniel Pancu.

ADVERTISEMENT

Daniel Pancu, tras la răspundere în cazul în care Rapid nu promovează

Florin Manea consideră că cea mai mare vină, în cazul în care Rapid nu va promova în actualul sezon, o are Daniel Pancu, fostul tehnician al giuleștenilor: Mie mi-ar aparține 5% din vină, lui Pancu 75%. Restul de 20% aparține celorlalți care au lucrat în club. 

Primarul nu are niciun procent, el nu a făcut nimic. Primarul nu a influențat cu nimic jocul echipei. Dacă mă provoci la joc, mai fac și eu unul”.

ADVERTISEMENT

„Domnul primar este foarte bun prieten cu Mircea Lucescu, crezi că domnul primar ar fi venit la noi să ne spună să-l schimbăm pe Pancu dacă impresia domnului Lucescu era foarte bună despre Pancu?”, a mai spus directorul sportiv al Rapidului.

  • este locul pe care Rapid îl ocupă în liga a doua, după 23 de etape
Tags: