Fotbal intern

Daniel Pancu, sfaturi pentru Florinel Coman: ”Am condus fără permis, am băut la volan, acum nu se mai poate”

23.02.2021 | 15:10
Daniel Pancu sfaturi pentru Florinel Coman Am condus fara permis am baut la volan acum nu se mai poate
ADVERTISEMENT

Florinel Coman are și susținători, nu doar critici, după episodul în care a fost prins conducând fără permis, cu viteză de 165 de kilometri pe oră.

Un fost internațional al României, recunoscut pentru escapadele bahice, recunoaște că și el a condus, și fără permis, și beat.

ADVERTISEMENT

Daniel Pancu este convins că vedeta FCSB va trece peste problemele cu legea și: ”Dacă e băiat deștept și știe să ia lucrurile bune, joacă mai bine!”.

Sfatul lui Pancu pentru Coman: separă grâul de neghină

Daniel Pancu nu a fost genul de fotbalist ”ușă de biserică”. Fostul antrenor al Rapidului și a Politehnicii Iași a mărturisit că a avut la rândul lui probleme cu legea.

ADVERTISEMENT

”Și eu am condus fără permis la începuturi, am băut la volan, eram teribilist, ca 3 sferturi din fotbaliștii de pe vremea aia. Însă la antrenamente și la meciuri dădeam totul, asta conta! 

Dacă e băiat deștept și știe să ia lucrurile bune, își poate crește ambiția din acest moment și să joace mai bine. În orice rău există și o parte pozitivă”, a declarat Danie Pancu, la GSP.

ADVERTISEMENT

Pancone vorbește din experiență: ”Nu el e vinovat!”

Fostul internațional al României este de părere că Florinel Coman a fost influențat de anturaj să încalece legea. Vorbește din experiență și îi atrage atenția atacantului că lucrurile s-au schimbat.

”Erau alte vremuri când am făcut și eu lucrurile astea, vorbim de acum 15-20 de ani. Acum nu mai sunt posibile astfel de lucruri. 

ADVERTISEMENT

Eu zic că nu e el vinovat, ci aceia din jurul lui care știau! Pentru că nu toți sunt maturi la 22 de ani. Coman e încă tânăr, foarte tânăr. Își va rezolva problemele cu justiția. E posibil chiar să-l ajute acest lucru în carieră, are mulți ani în față”, a mai spus Pancu pentru sursa citată.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 1,88 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT