Daniel Pancu, sfaturi pentru Florinel Coman: ”Am condus fără permis, am băut la volan, acum nu se mai poate”

Patrice Podina   
în FCSB
23/02/2021, 15:10
Daniel Pancu, sfaturi pentru Florinel Coman: ”Am condus fără permis, am băut la volan, acum nu se mai poate”

Florinel Coman are și susținători, nu doar critici, după episodul în care a fost prins conducând fără permis, cu viteză de 165 de kilometri pe oră.

Un fost internațional al României, recunoscut pentru escapadele bahice, recunoaște că și el a condus, și fără permis, și beat.

Daniel Pancu este convins că vedeta FCSB va trece peste problemele cu legea și: ”Dacă e băiat deștept și știe să ia lucrurile bune, joacă mai bine!”.

Sfatul lui Pancu pentru Coman: separă grâul de neghină

Daniel Pancu nu a fost genul de fotbalist ”ușă de biserică”. Fostul antrenor al Rapidului și a Politehnicii Iași a mărturisit că a avut la rândul lui probleme cu legea.

”Și eu am condus fără permis la începuturi, am băut la volan, eram teribilist, ca 3 sferturi din fotbaliștii de pe vremea aia. Însă la antrenamente și la meciuri dădeam totul, asta conta! 

Dacă e băiat deștept și știe să ia lucrurile bune, își poate crește ambiția din acest moment și să joace mai bine. În orice rău există și o parte pozitivă”, a declarat Danie Pancu, la GSP.

Pancone vorbește din experiență: ”Nu el e vinovat!”

Fostul internațional al României este de părere că Florinel Coman a fost influențat de anturaj să încalece legea. Vorbește din experiență și îi atrage atenția atacantului că lucrurile s-au schimbat.

”Erau alte vremuri când am făcut și eu lucrurile astea, vorbim de acum 15-20 de ani. Acum nu mai sunt posibile astfel de lucruri. 

Eu zic că nu e el vinovat, ci aceia din jurul lui care știau! Pentru că nu toți sunt maturi la 22 de ani. Coman e încă tânăr, foarte tânăr. Își va rezolva problemele cu justiția. E posibil chiar să-l ajute acest lucru în carieră, are mulți ani în față”, a mai spus Pancu pentru sursa citată.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 1,88 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

Închide ×