Life

Daniel Pavel de la Survivor România, vacanţă inedită alături de fiul său: “Este în regim de survival”

Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor România, a plecat într-o vacanță inedită alături de fiul său, Antoniu. Cei doi se află la mare, în Albania.
10.08.2022 | 12:03
Daniel Pavel de la Survivor România, vacanță inedită alături de fiul său. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România, are parte de o vacanță inedită alături de fiul său, Antoniu, în vârstă de 17 ani.

Daniel Pavel de la Survivor România, vacanță inedită alături de fiul său

Prezentatorul de la Pro TV a plecat împreună cu fiul său în Albania, acolo unde se bucură de vremea frumoasă și de peisajele de vis.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel și Antoniu se află în orașul Gjirokastër, situat în partea sudică a Albaniei.

Litoralul din Albania l-a impresionat pe prezentatorul de la Survivor România,

“A man with a plan (n.r. Un bărbat cu un plan) #fiulmeu🫂pe urmele comunităților de aromâni din orășelul #gjrocaster #albania (…)

Cu un litoral cu râpe înalte si pante abrupte, accesul la majoritatea plajelor din sudul Albaniei este în regim de survival, mai ales în plină vară. Este, deci, minunat.

ADVERTISEMENT

Iar poarta soarelui e cum altfel decât albastră!”, a scris Daniel Pavel pe Instagram, în dreptul unor fotografii alături de fiul său.

Daniel Pavel și fiul său, Antoniu
Daniel Pavel și fiul său, Antoniu, se bucură de vacanța în Albania. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

Vedeta a postat și câteva imagini din micul oraș albanez, dar și de pe litoral, peisajele fiind unele impresionante. De asemenea, Daniel Pavel a scris câteva cuvinte și despre istoria Albaniei.

ADVERTISEMENT

Ce își dorește foarte mult Daniel Pavel. Are legătură cu băiatul său

După finala Survivor România 2022, Daniel Pavel a făcut o mărturisire despre fiul său de 17 ani.

Prezentatorul TV și-ar dori foarte mult ca Antoniu să ajungă și el în Republica Dominicană anul viitor, la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Daniel Pavel nu ține ca băiatul lui să meargă în calitate de concurent, ci doar pentru a fi alături de el, mai ales că va fi deja major, după cum a menționat la Pro TV, în iunie.

Ziua de naștere a lui Antoniu este pe 17 ianuarie, exact în perioada în care începe reality show-ul.

Prezentatorului i-a părut foarte rău că anul acesta nu a fost alături fizic de Antoniu, la împlinirea vârstei de 17 ani. Daniel Pavel era deja plecat în Dominicană de câteva zile atunci când adolescentul și-a sărbătorit ziua.

ADVERTISEMENT