Life

Daniel Pavel, mesaj emoționant despre mama lui decedată. Boala cruntă de care suferea femeia

Mesajul emoționant transmis de Daniel Pavel, în memoria mamei lui. Femeia este decedată de nouă ani. Ce boală a răpus-o?
18.10.2023 | 11:45
Daniel Pavel mesaj emotionant despre mama lui decedata Boala crunta de care suferea femeia
Daniel Pavel și-a pierdut mama în urmă cu nouă ani. Sursa foto: Instagram, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, a stârnit emoție fanilor printr-o postare pe rețelele de socializare. ”Domnu’ Dan”, așa cum îl mai cunoaște o țară întreagă, a scris un mesaj în memoria mamei sale, cu ocazia împlinirii a nouă ani de la deces.

Ce mesaj a scris Daniel Pavel în memoria mamei lui

Deși apare de fiecare dată zâmbitor pe micile ecrane, Daniel Pavel ascunde o durere profundă, pierderea celei care i-a dat naștere. De nouă ani mama lui a plecat din această lume și își amintește cu regret de acea zi. Cu toate acestea, a învățat să se obișnuiască cu gândul.

ADVERTISEMENT

Într-o postare recentă pe Instagram, Daniel Pavel a scris cuvinte frumoase despre mama lui, amintind și de un pasaj din Noul Testament.  ”Pace vă las vouă, pacea Mea o dau vouă” (Ioan 14, 27) Cu 9 ani în urmă Alexandrina – Mama – asistenta medicalā Săndica zbura 🕊️mai departe. Pentru noi @liviualexandrupavel @alexandra_ada_a @annnaheart, tata anii trec diferit dar cu rost si sens☝🏼”, a scris Daniel Pavel pe Instagram.

Mama lui Daniel Pavel a murit de cancer la sân

Invitat la un moment dat într-un podcast, Daniel Pavel a dezvăluit că mama lui a murit din cauza cancerului la sân. Boala i-a recidivat, după o perioadă în care au crezut că este bine, iar din acea clipă șansele de vindecare au fost zero.

ADVERTISEMENT

”Acum șapte ani în 2014, a fost un cancer, s-a luptat mult cu el. A avut încredere în sistemul medical, nu ne-am înșelat, a luptat. A fost o experiență grea. Am plâns atunci cum urma să mai plâng de puține ori.

Mama a fost mereu o prezență delicată, fragilă, puternică, dar pe care viața a luat-o prima. A avut cancer la sân care a recidivat. S-a operat, a revenit după 5 ani. E pragul peste care e bine să treci, cinci ani, exact în buza a revenit si asta a fost bătălia finală”, a spus Daniel Pavel în podcastul ”Acasă la Măruță”.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel a mai precizat că fiul său este botezat după numele pe care l-a avut mama lui. Și față de acesta are doar cuvinte de laudă. Tânărul a absolvit Liceul Francez din Viena, cunoaște precum un nativ trei limbi străine și studiază în prezent drept internațional.

”Îl cheamă Antoniu Constantin, după mama. E un copil astral, mă uit la el și nu știu cum să exprim cât de multe sentimente am pentru el. Cred ca a venit sa ne așeze vietile, sigur, e o povară mare pentru un copil, dar e special. E la Viena, a nativ în germană, franceză și engleză, e la școala franceză acolo.

ADVERTISEMENT

E un copil dorit, iubit, nu am fost căsătorit cu mama lui, valurile vietii ne-au facut sa nu oficializam. Mama lui e o femeie incantatoare, e femeie de afaceri, fiica de diplomati”, a mai transmis Daniel Pavel.

Daniel Pavel este mulțumit nu doar de fiul său, ci și de partenera sa. După despărțirea de mama lui Antoniu Constantin, Daniel Pavel s-a cuplat cu Ana Maria Pop, care este de profesie avocat specializat în drept comercial, conform biografiei de pe Instagram.

ADVERTISEMENT