Life

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2022, făcut praf de o fană! Gestul ei a devenit viral

Daniel Pavel de la Survivor România 2022 este considerat de o mare parte a publicului emisiunii un prezentator inspirat. Totuși, sunt voci care o ironizează cumplit pe gazda show-ului.
10.04.2022 | 10:36
Daniel Pavel prezentatorul Survivor Romania 2022 facut praf de o fana Gestul ei a devenit viral
Daniel Pavel provoaca nemulțumiri serioase unora dintre telespectatorii Survivor România 2022 / Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Daniel Pavel a reușit, în cele două sezoane pe care le-a prezentat pentru Survivor România, să cucerească o parte a telespectatorilor. Cu toate acestea, prestația sa din ultima vreme îi nemulțumește pe mulți dintre cei care urmăresc cu sufletul la gură emisiunea difuzată de Pro TV.

Daniel Pavel, făcut praf de o fană Survivor România 2022

Una dintre telespectatoarele fidele ale Survivor România 2022 este vizibil nemulțumită de felul în care Daniel Pavel comentează probele sportive ale reality-show-ului. Din acest motiv, ea a postat câteva imagini cât se poate de relevante la felul în care urmărește Survivor România 2022.

ADVERTISEMENT

Conform Cancan, femeia a postat pe rețelele de socialziare imagini – viralizate între timp – în care arată cum urmărește Survivor. Mai exact, telespectatoarea nemulțumită de Daniel Pavel a decis să se uite la Survivor România 2022 fără sonor pentru a scăpa de comentariile pe car ele consideră neinspirate făcute de prezentator în timpul întrecerilor.

Pe lângă fotografiile în care se vedea clar că la tv a fost ”tăiat” sonorul, femeia a și explicat ce o deranjează la felul în care comentează competiția celebrul Daniel Pavel. Iar pe primul loc se numără observația făcută cu privire la repetitivitatea prezentatorului Survivor România 2022 și tonul foarte ridicat pe care face comentariile.

ADVERTISEMENT
Daniel Pavel
O telespectatoare nu poate să îl mai audă pe Daniel Pavel cu prezintă Survivor România 2022 / Foto: Cancan

”Așa mă uit eu din cauza lui „domnu’ dan” care îmi face nervii praf de cât poate vorbi și repeta mereu și mereu aceleași chestii, cu voce agresivă de te duci!”, a fost explicația transmisă de femeie, pe pagina ei de Facebook, conform Cancan.

Daniel Pavel prezintă Survivor România de două sezoane

Daniel Pavel a prezentat, până acum, sezoanele doi și trei ale emisiunii Survivor România, el luând locul lui Dan Cruceru în poziția de gază a emisiunii de tip reality-show sportiv.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel a început să prezinte Survivor la Kanal D, dar, odată cu trecerea emisiunii la Pro TV, prezentatorul a decis să ”migreze” și el la postul din Pache Protopopescu. De altfel, explica el la acea vreme, trecerea la Pro TV a fost una naturală, el dorindu-și să continue cu proiectul.

„Emisiunea mă reprezintă foarte bine, este o sumă a tot ceea ce am făcut eu până acum. Și vreau să o fac din nou. Traseele sunt extrem de solicitante, competiția este pe bune. La multe nici eu nu fac față oricât de antrenat aș fi. Dar așa este Survivor: o nouă zi, o nouă luptă”, a declarat Daniel Pavel la Vorbește Lumea.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel a plecat în Republica Dominicană, iar în România îl așteaptă iubita lui

Daniel Pavel s-a despărțit, vara trecută, de Marina, logodnica lui. Prezentatorul Survivor ROmânia 2022 nu a stat prea mult singur și a ajuns în brațele unei alte femei, Ana Maria Pop. Aceasta este o avocată cunoscută, o actriță în ascensiune și, probabil, ar putea cuceri orice bărbat cu frumusețea cu care a fost înzestrată de mama-natură.

Dar, chiar dacă relația lor a devenit una foarte serioasă, Daniel Pavel nu a putut sta departe de Republica Dominicană, acolo unde se filmează Survivor România 2022, iar frumoasa lui iubită a rămas în România. Dar, așa cum recunoaște chiar ea, își ostoiește dorul de el urmărindu-l la televizor, trei seri pe săptămână.

ADVERTISEMENT