Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Daniel Şendre, mesaj tăios pentru scuzele din spaţiul public la adresa naţionalei: “Dacă te vopseşti în cap, înseamnă că ai criticat fără argumente”

Daniel Șendre a oferit un mesaj tăios pentru scuzele din spațiul public la adresa echipei naţionale. Editorialistul a făcut o remarcă la reacțiile unui jurnalist consacrat.
21.11.2023 | 15:22
Daniel Sendre mesaj taios pentru scuzele din spatiul public la adresa nationalei Daca te vopsesti in cap inseamna ca ai criticat fara argumente
Daniel Șendre a oferit un mesaj tăios pentru scuzele din spațiul public la adresa echipei naţionale. Editorialistul a făcut o remarcă la reacțiile unui jurnalist consacrat.
ADVERTISEMENT

După calificarea echipei naționale la Euro 2024 au apărut mai multe personalități din fotbalul românesc care și-au cerut iertare pentru cuvintele negative adresate “tricolorilor” și lui Edi Iordănescu. După aceste reacții, Daniel Șendre a oferit un mesaj tăios pentru scuzele din spațiul public și a făcut referire, în mod special, la un jurnalist consacrat.

Mesaj pentru suporterii României: “Haideți să ne bucurăm!”

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Daniel Șendre a avut o intervenție în care a discutat despre echipa națională. Editorialistul își dorește ca “tricolorii”, alături de Edi Iordănescu să scoată un rezultat pozitiv din meciul cu Elveția, iar suporterii României să se bucure alături de aceștia și să îi aprecieze mai mult pentru calificarea le Euro 2024.

ADVERTISEMENT

“Vreau ca acești băieți să joace pentru Edi și să facă un măcar un egal sau chiar să bată. Încrederea lor, venită după calificare, le va da o șansă uriașă pentru campionatul care vine la anul. 

Haideți să ne bucurăm și să apreciem ceea ce avem. Și dacă oameni aceștia vor începe din nou să aibă eșecuri, dacă vor da cu piciorul la tot ce au câștigat în ultimii doi ani, atunci îi vom critica, bineînțeles. Și unii dintre noi, drept, onest, fără să ne cerem scuze ulterior”, a spus editorialistul de la FANATIK.

ADVERTISEMENT

Daniel Şendre, mesaj tăios pentru scuzele din spaţiul public la adresa naţionalei

Daniel Șendre a oferit și un mesaj tăios pentru scuzele din spațiul public la adresa echipei naţionale. La FANATIK SUPERLIGA, editorialistul a făcut în mod special referire la Costin Ștucan. Acesta s-a vopsit roșu în cap după un pariu pierdut pe rezultatul calificării României.

Jurnalistul a postat în luna septembrie un text în care nu miza pe reușita echipei naționale de a ajunge în Germania. În urma pronosticului său care s-a dovedit a nu fi adevărat, acesta și-a respectat cuvântul și s-a vopsit în cap.

ADVERTISEMENT

“Pentru că în momentul în care îți cer scuze, iertare, te vopsești, îți faci părul țepi și alte lucruri, înseamnă că nu ai avut argumente atunci când ai criticat, nu ai fost sincer și ți s-au suflat în ureche anumite lucruri care te-au influențat. 

Pentru că, altfel, dacă ai avut argumente, ai fost onest, dacă i-ai criticat cu motiv. Pentru că tu ca jurnalist, dacă spui ceea ce vezi și ceea ce simți înseamnă că ai o problemă (n.r. face referire la jurnalistul Costin Ștucan).

ADVERTISEMENT

Absolut deloc nu îl atac. El cred că înțelege jocul, despre asta este vorba. Spunem ce vedem, nu facem parti-pris-uri, prieteniile, colegialitatea sunt în afara emisiunilor, în afara hârtiei. Spunem ce vedem, spunem ce simțim și ne exprimăm părerea atunci când suntem întrebați”, a mai spus Daniel Șendre.

Edi Iordănescu, momente dureroase în campania de calificare

Edi Iordănescu a trecut prin momente dureroase în campania de calificare. Selecționerul României a fost dur criticat de mai multe personalități importante din fotbal. La FANATIK SUPERLIGA, Daniel Șendre susține că nu și-ar fi dorit să fie în pielea antrenorului echipei naționale. Acesta este de părere că multe dintre criticile primite au venit în urma unor probleme la adresa tatălui său.

“Nu aș fi vrut să fiu în pielea lui pe timpul campaniei. Să îți desfășori activitatea, să ai rezultate în ceea ce faci, fiind atât de atacat. Este supraomenesc. Eu m-am gândit cum ar fi fost ca timp de jumătate de an, nu doi ani de zile, fiecare text pe care îl scriu, fiecare vorbă pe care o spun să fie puternic contestată, să te ia oamenii la mișto.

Efectiv, s-au depășit și anumite limite acolo. Nu au fost numai suporterii, nu au fost numai jurnaliștii. Au fost și oameni de fotbal care l-au folosit pe Edi în a-și rezolva niște frustrări și probleme pe care le aveau cu tatăl lui”, a explicat Daniel Șendre.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Daniel Șendre, reacție dură după scuzele la adresa echipei naționale

ADVERTISEMENT