Life

Daniela Crudu a ales numele celui de-al doilea copil. Cum se va numi băiețelul

Daniela Crudu știe ce prenume va purta cel de-al doilea copil. Care va fi numele ce va fi trecut în certificatul fiului său.
15.01.2024 | 14:50
Daniela Crudu a ales numele celui deal doilea copil Cum se va numi baietelul
Daniela Crudu știe ce prenume va purta cel de-al doilea copil. Care va fi numele ce va fi trecut în certificatul fiului său. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Daniela Crudu a ales numele celui de-al doilea copil. Cum se va numi băiețelul care urmează să vină pe lume primăvara aceasta. Diferența dintre fiica sa, Daiana Maria, și bebelușul care se dezvoltă în pântecele sale este una destul de mică.

Daniela Crudu știe ce prenume va purta cel de-al doilea copil. Care va fi numele ce va fi trecut în certificatul fiului său

Daniela Crudu știe ce prenume va purta cel de-al doilea copil. Care va fi numele ce va fi trecut în certificatul fiului său. Fosta asistentă a emisiunii Xtra Night Show a oferit câteva detalii despre această perioadă frumoasă.

ADVERTISEMENT

Se pregătește intens pentru venirea pe lume a celui mic, motiv pentru care a început să cumpere cele necesare. Din fericire, vedeta mai are foarte multe lucruri de la fiica sa, însă asta nu o împiedică să achiziționeze și altele.

Până la nașterea bebelușului a dezvăluit ce prenume a ales. Cel mai probabil frumoasa brunetă se mai gândește la încă un nume având în vedere că fetița are două prenume, unul dintre ele fiind al Sfintei Fecioare Maria.

ADVERTISEMENT

„Haideți să vă arăt și vouă ce mi-am comandat, pentru că mai aveam nevoie de câteva produse pentru viitorul meu bebeluș, pentru Dominic, așa îl cheamă!”, a dezvăluit Daniela Crudu pe social media, scrie viva.ro.

Daniela Crudu, nerăbdătoare să devină mamă din nou

Daniela Crudu este extrem de nerăbdătoare să devină mamă din nou alături de partenerul de viață care este o persoană discretă și care nu apare foarte des în imaginile pe care vedeta le publică pe conturile sale.

ADVERTISEMENT

Se afișează în diverse ipostaze de când le-a arătat tuturor că va fi mamă din nou. Mândră de burtica de gravidă frumoasa brunetă postează imagini cu ținute sport care lasă la vedere pântecele în care crește fiul său.

În prezent, fosta vedetă de la Poftiți de la noi este însărcinată în 4 luni. Deși nu a făcut nicio declarație pe marginea subiectului mai mulți prieteni apropiați au confirmat că bruneta traversează o perioadă foarte frumoasă.

ADVERTISEMENT

În plus, este fericită că va aduce pe lume încă un copil, fiind topită după fiica sa, Daiana Maria. Daniela Crudu s-a consumat foarte mult când a născut-o pentru că a venit pe lume prematur, însă acum micuța este bine și sănătoasă.

„Am născut la 36 de săptămâni, la 8 luni. Nu a stat la incubator, a stat doar în acea noapte. Am fost într-o urgență, că nu mai mișca fetița. Eu aveam probleme că aveam sarcina joasă.

N-am avut chef de nimeni și nimic, nu avea chef de telefoane, că îmi suna mereu. Eu eram disperată. Nu eram eu ok, sufletul meu era varză. Îmi era greu, am stat 5 zile în spital, au avut grijă de noi.

E așa de frumoasă, nu-mi mai imaginez viața fără ea, nu mă mai interesează de nimic, să se întâmple orice că doar ea contează. E atât de frumoasă și finuță, e micuță”, spunea fosta asistentă TV în mai 2023, în emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT