Life

Imagini exclusive cu Daniela Crudu, însărcinată pentru a doua oară! Unde și cum a fost surprinsă în a doua zi din noul an

FANATIK vă prezintă imagini în exclusivitate cu Daniela Crudu, alături de partenerul ei de viață și copilul lor. Vedeta e însărcinată din nou!
02.01.2024 | 16:46
Imagini exclusive cu Daniela Crudu insarcinata pentru a doua oara Unde si cum a fost surprinsa in a doua zi din noul an
Daniela Crudu, la plimbare cu fetița și partenerul în a doua zi din an. Foto: FANATIK/ Instagram
ADVERTISEMENT

FANATIK vă prezintă imagini în exclusivitate cu Daniela Crudu, după anunțul sarcinii! Diva de pe micile ecrane a renunțat la cluburile de fițe și a petrecut începutul noului an în liniște, alături de familia ei. A stat departe de chermezele de altădată în care dansa până în zorii zilei prin localurile din Capitală!

Primele imagini cu Daniela Crudu după ce a anunțat că e iar gravidă

De altfel, chiar în afara Capitalei a fost surprinsă vedeta de televiziune, împreună cu partenerul ei de viață, la relativ scurtă vreme după ce ex-asistenta de televiziune a confirmat că este însărcinată pentru a doua oară.

ADVERTISEMENT

Daniela Crudu a fost filmată la o plimbare obișnuită împreună cu minunățiile sale: cea din cărucior și cealaltă, pe care o poartă în pântece. Sunt, practic, primele imagini cu Cruduța de când și-a anunțat a doua sarcină!

Fosta asistentă a lui Dan Capatos a ieșit la aer cu fetița pe care a adus-o pe lume în luna mai a anului trecut, pe o stradă din localitatea Chiajna. Cruduța a renunțat la machiaj pentru plimbarea cu bebelușa și a fost acompaniată pe tot drumul, fără să se grăbească, deși putea fi recunoscută ușor de oameni, de iubitul ei.

ADVERTISEMENT

Cruduța, la plimbare prin Chiajna, în colanți, pe platforme, în a doua zi din an

Daniela Crudu a apărut în Chiajna în colanți, iar în picioare s-a remarcat cu niște platforme. Partenerul ei a avut o ținută lejeră în probabil prima plimbare împreună din noul an. Cu o geacă roșie pe el, bărbatul Danielei Crudu a fost cel care a împins căruciorul în care se afla fetița lor. Toți trei s-au bucurat de timpul neobișnuit de frumos din ianuarie.

În urmă cu mai puțin de o lună, FANATIK a dat marea veste despre Daniela Crudu. Vedeta a rămas din nou însărcinată, la doar câteva luni după ce a adus-o pe lume pe fetița ei. De data aceasta, fosta participantă în show-ul lui Nea Mărin, „Poftiți pe la noi”, va avea un băiețel.

ADVERTISEMENT

Cruduța, despre iubitul ei: „Nu e gelos că fac OnlyFans”

La scurtă vreme după ce o născuse pe Daiana, Cruduța a glumit și a spus că abia aștepta să revină la botox. Ei bine, soarta a hotărât altceva pentru ea, așa că mai trebuie să aștepte până îl va aduce pe lume și pe băiat.

Daniela Crudu se iubește cu un bărbat discret. Despre el a vorbit, la un moment dat, pentru FANATIK. Ne-a spus că este extrem de fericită alături de alesul inimii ei. Doar că… tânărul nu vrea să fie în centrul atenției, cum este cazul ei.

ADVERTISEMENT

„Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită. Asta e cel mai important. Și o face de un an de zile deja. Nu e gelos că fac OnlyFans. A înțeles că e un business. E deschis la minte. A înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online”, ne-a zis Daniela Crudu despre partenerul ei în vârstă de 27 de ani.

La prima sarcină, Daniela Crudu a fost extrem de activă pe OnlyFans, platformă pentru adulți unde are cont, aproape până să nască, așa cum ne-a mai dezvăluit, printre altele, graviduța.

ADVERTISEMENT