Life

Daniela Crudu, atrasă de Jador? Imaginile care i-au pus pe gânduri pe fani

26.07.2020 | 21:33
Daniela Crudu atrasa de Jador Imaginile care iau pus pe ganduri pe fani
ADVERTISEMENT

Este singură după despărțirea de iubitul bătăuș și speră ca vara să-i aducă o nouă poveste de dragoste. Nu de alta, dar pandemia e mult mai ușor de suportat cu un partener alături. Și nu orice partener, pentru că Daniela Cruduța a pus ochii pe unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați maneliști ai noului val.

Este vorba despre Jador, fostul concurent de la Puterea Dragostei care a reușit să clădească o comunitate impresionantă de fani în mediul online, iar Cruduța pare să fie admiratoarea numărul unu. La o așa „carte de vizită”, nu e de mirare că l-a făcut invidios chiar și pe marele Florin Salam.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva zile, bruneta i-a lăsat fără cuvinte pe admiratori cu un videoclip în care este surprinsă dansând în mașină pe „Dau moda”, una dintre melodiile controversatului manelist. Pentru a fi sigură că Jador vede filmarea cu pricina, „Cruduța” i-a dat tag la postare.

Danielei Crudu i s-a pus pata pe Jador. Nu se poate abține să danseze pe melodiile manelistului

La vederea clipului, imaginația fanilor a început să zburde, așa că mulți s-au întrebat imediat cum ar fi dacă Daniela Crudu și Jador ar forma un cuplu. Ba chiar au lansat un „sondaj de opinie” pe această temă, iar rezultatul este îmbucurător.

ADVERTISEMENT

Mulți consideră că le-ar sta foarte bine împreună, mai ales că bruneta seamănă destul de mult cu fosta lui iubită. Rămâne de văzut dacă manelistul va fi cucerit de mișcările senzuale ale brunetei și va încerca să o cucerească.

Jador, lăudat de Liviu Guță: „De ce îl înjurați?”

În altă ordine de idei, chiar dacă nu este deloc impresionat de tinerii cântăreți de manele care bat recorduri „fără număr” în mediul online, Liviu Guță are numai cuvinte de laudă la adresa lui Jador. Spre deosebire de Culiță Sterp, acesta are calități vocale ireproșabile și merită să se bucure de succes, crede unul dintre cei mai impresionați reprezentanți ai „vechii gărzi” de maneliști.

ADVERTISEMENT

Multă lume am observat că îl înjură și îl spurcă pe Jador, ceea ce este foarte urât din partea voastră. Nu îl cunosc personal pe Jador, dar având în vedere că este foarte iubit, înseamnă că fiecare cântăreț are dreptul la succes!

De ce îl înjurați pe Jador? Datorită vouă face și 200000 de like-uri la o poză. Jador mi se pare un solist nu bun-bun-bun-bun, dar își face treaba foarte bine. E muncitor, și-a clădit un viitor, a visat, tăceți naibii din gură, lăsați-l în pace, are succes, il iubiti, dar il si urâti, care-i problema?”, a spus Liviu Guță.

ADVERTISEMENT