Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dănuț Lupu continuă atacurile la adresa lui Gică Hagi: „Greșește! Îi ia din personalitate lui Ianis!”. Video Exclusiv

Dănuţ Lupu consideră că ieşirea nervoasă a lui Gică Hagi după ce fiul său nu a fost convocat la echipa naţională a fost greşită şi personalitatea fotbalistului are de suferit.
17.03.2023 | 12:35
Danut Lupu continua atacurile la adresa lui Gica Hagi Greseste Ii ia din personalitate lui Ianis Video Exclusiv
Dănuț Lupu continuă atacurile la adresa lui Gică Hagi: „Greșește! Îi ia din personalitate lui Ianis!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a lansat un atac la adresa lui Edi Iordănescu după ce selecţionerul României l-a lăsat în afara lotului lărgit pe Ianis Hagi, recent revenit după o accidentare care l-a ţinut departe de teren în ultimele 13 luni.

Dănuț Lupu continuă atacurile la adresa lui Gică Hagi: „Greșește! Îi ia din personalitate lui Ianis!”

Dănuţ Lupu, cel care l-a atacat anterior pe Gică Hagi, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici că ieşirea “Regelui” pentru a-şi apăra copilul în public a fost una greşită, prin care îi ştirbeşte din personalitatea lui Ianis:

ADVERTISEMENT

“Eu l-aş fi întrebat pe Gică dacă nu era mai urât dacă îl convoca şi îl trimitea în tribună? Dacă l-ar fi convocat pe Ianis şi îl trimitea în tribună? Nu era mai urât? Aşa rămâne să facă pregătirea în continuare la echipa de club, face recuperare.

Ianis este un jucător care a ajutat echipa naţională. Dar a ajutat-o când era titular la echipa de club. Ce ar fi însemnat acum dacă toţi jucătorii care au stat un an să fie chemaţi la echipa naţională? 

ADVERTISEMENT

Eu ştiu că la echipa naţională sunt convocaţi jucătorii care sunt apţi şi care joacă, de obicei. Sau care pot să joace 90 de minute. Atâta timp cât el vine după o perioadă lungă de accidentare… 

VEZI VIDEO: 

“Să vorbească Ianis: «Bă, tată. Sună-l pe Edi şi spune-ţi punctul de vedere!»”

Părerea mea este că Hagi greşeşte. Ianis nu mai este un copil. Ar trebui să îl lase pe Ianis să îşi rezolve problemele. Sau să vorbească Ianis: «Bă, tată. Sună-l pe Edi şi spune-ţi punctul de vedere!»

ADVERTISEMENT

Ianis nu este Gică Hagi. Şi ia din personalitatea copilului. Dacă vorbeşti în numele lui, el ce să mai spună? Trebuie să recunoaştem că Ianis Hagi nu prea vorbeşte. Toţi copii care au fost convocaţi la echipa naţională au părinţi şi ei.

Ce ar fi însemnat să sune toţi părinţii? Mai ales Hagi, că a jucat fotbal, ar trebui să ţină cont că băiatul lui nu a jucat de 13 luni. Nu poţi să vii după 13 luni să vrei să joci la echipa naţională”, a spus Dănuţ Lupu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a revenit în luna ianuarie după accidentare şi a evoluat în cinci meciuri pentru Rangers. A fost o singură dată titular şi a adunat în total 89 de minute.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă pune la dispoziție cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT