Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Spectacol de zile mari la Fanatik SuperLiga de marți: Horia Ivanovici, ediții speciale „unu la unu” cu Dănuț Lupu și Adrian Mutu!

Marţi, de la ora 10:30, Dănuţ Lupu rupe tăcerea şi povesteşte calvarul trăit în închisoare, într-o ediţie specială FANATIK SUPERLIGA, unu la unu cu Horia Ivanovici. De la 11:30, în studio vine Adrian Mutu, care va dezvălui tot ce a pățit la CFR Cluj.
09.04.2024 | 09:36
Spectacol de zile mari la Fanatik SuperLiga de marti Horia Ivanovici editii speciale unu la unu cu Danut Lupu si Adrian Mutu
Dănuț Lupu și Adrian Mutu, invitații speciali de marți ai lui Horia Ivanovici la o ediție de zile mari a Fanatik SuperLiga. foto: colaj fanatik
ADVERTISEMENT

Dănuţ Lupu a fost eliberat din închisoare în urmă cu o săptămână, după ce a executat o mare parte din pedeapsa de 7 luni şi 10 zile. Fostul internaţional român vine marţi dimineaţa la o ediţie specială a FANATIK SUPERLIGA, care va începe la ora 10:30. Iar de la 11:30, show-ul va continua în aceeași manieră, cu Adrian Mutu invitat special al lui Horia Ivanovici.

Dănuț Lupu rupe tăcerea! Calvarul ultimelor luni, povestit în exclusivitate într-o ediție specială Fanatik SuperLiga

În direct de la ora 10:30, Dănuţ Lupu şi Horia Ivanovici vor fi unu la unu într-o emisiune în care fostul mare fotbalist al României va vorbi despre calvarul pe care l-a trăit în închisoare din octombrie până la începutul lunii aprilie, când a fost eliberat.

ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist a fost încătuşat în luna octombrie a anului trecut pe aeroportul Otopeni, după ce a venit din Dubai. Imaginile cu Dănuţ Lupu în cătuşe pe aeroport au ţinut capul de afiş în spaţiul public, la vremea respectivă.

Dănuţ Lupu a fost eliberat după condamnarea la 7 luni şi 10 zile de închisoare

Marţi, de la ora 10:30, faţă în faţă cu Horia Ivanovici, Dănuţ Lupu va vorbi despre perioada în care a stat departe de cei dragi, fiind obligat să îşi petreacă sărbătorile de iarnă în spatele gratiilor.

ADVERTISEMENT

Dănuţ Lupu a fost condamnat la 7 luni şi 10 zile de închisoare de Curtea de Apel Bucureşti pentru conducere fără permis. Fostul fotbalist a fost recidivist şi instanţa i-a dat o pedeapsă de închisoare cu executare.

Fostul fotbalist a rămas fără permis de conducere în anul 2001, când a fost surprins sub influenţa băuturilor alcoolice. La ieşirea din penitenciar, Dănuţ Lupu a declarat că va face tot posibilul pentru a-şi recupera permisul de conducere:

ADVERTISEMENT

“Merg acasă, am o familie, am ce face. O să merg şi o să fac tot posibilul pentru a-mi recupera carnetul. În momentul în care îl voi lua, voi conduce iar”, a spus Dănuţ Lupu.

Adrian Mutu, show „unu la unu” cu Horia Ivanovici la Fanatik SuperLiga

Iar spectacolul nu se termină aici. Pentru că în jurul orei 11:30, Horia Ivanovici va avea un nou invitat de calibru, pe care-l va provoca într-un alt duel „unu la unu” pe teme fotbalistice. Este vorba despre fostul mare internațional Adrian Mutu, care tocmai a demisionat din funcția de antrenor al lui CFR Cluj, informație pe care FANATIK v-a prezentat-o în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

„Te-au lucrat jucătorii la CFR Cluj?”, „De ce ai ales să demisionezi?”, „Te-ai certat cu Neluțu Varga?”, „Mai poate CFR Cluj întoarce lupta la titlu?” sau „Te gândești să revii la Rapid?”, iată doar câteva întrebări de mare interes la care Adrian Mutu va răspunde fără ocolișuri marți dimineața, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

Cum poţi să urmăreşti emisiunea FANATIK SUPERLIGA

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită pe TV, tabletă, laptop sau telefon mobil cu o singură atingere de buton. Tot ce trebuie să faci este să intri pe www.fanatik.ro, iar în partea de sus a site-ului click pe emisiune, care va începe să ruleze.

Cea mai tare emisiune sportivă din media românească vă așteaptă de câte ori este nevoie cu ediții speciale premergătoare evenimentelor majore din sportul românesc. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

ADVERTISEMENT
Tags: