Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dănuț Lupu le dă „urechi” noilor șefi de la Dinamo. „Ăștia de-abia au venit și caută investitori. Să mă scuze, dar nu i-au dat banii nici lui Șerdean!” Video exclusiv

Dănuț Lupu a vorbit despre noii acționari de la Dinamo după conferința de presă în care au prezentat planul de salvare al clubului.
10.03.2023 | 20:03
Danut Lupu le da urechi noilor sefi de la Dinamo Astia deabia au venit si cauta investitori Sa ma scuze dar nu iau dat banii nici lui Serdean Video exclusiv
Dănuț Lupu le dă urechi noilor acționari de la Dinamo. Sursă foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Dinamo joacă meciul decisiv pentru calificarea în play-off-ul Ligii 2 Casa Pariurilor duminică, 12 martie, ora 13:00 împotriva celor de la Politehnica Timișoara. La prima conferința de presă ca noi conducători ai clubului Dinamo, Eugen Voicu și Andrei Nicolescu și-au exprimat dorința de unire cu CS Dinamo. Totuși, Dănuț Lupu a precizat că problemele financiare ale echipei conduse de Ovidiu Burcă sunt mult prea mari.

Dănuț Lupu nu este convins de noii acționari de la Dinamo: „De-abia au venit și caută investitori”

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Dănuț Lupu și-a exprimat dorința ca cele trei Dinamo să devină unul singur, însă fostul fotbalist a lămurit situația și a precizat că uniunea nu va avea loc până când clubul patronat de Eugen Voicu nu va fi cu datoriile la zi.

ADVERTISEMENT

Totodată, team-managerul CS Dinamo nu a fost impresionat de declarațiile noilor acționari. „Toată lumea vrea să se unească cu noi. Dar au o problemă pe care o știe toată lumea. Doar când datoriile vin la zero, nu putem altfel. Nu avem cum.

VEZI VIDEO MAI JOS

Am mai spus până să vină domnii eu îmi doresc din trei Dinamo să facem una. Acum… cu Dumnezeu înainte. Nu știu cât își doresc. De-abia au venit. Eu le urez multă baftă, dar de-abia au venit și caută investitori. Asta n-am mai auzit-o până acum.

ADVERTISEMENT

(n.r. vor asocierea pentru ca CS Dinamo să plătească datoriile) Asta nu se va putea întâmpla niciodată. Ai cumpărat Dinamo, spui că bagi 12 milioane în trei ani, dar de fapt tu cauți investitori. Le urez mult succes și baftă, dar să n-am gura… ”, a spus Dănuț Lupu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Dănuț Lupu este de părere că FRF ar trebui să se implice când vine vorba despre vânzarea unui club de fotbal: „Arată și mie că ai bani”

Dănuț Lupu a refuzat să răspundă la o asemănare între noii acționari de la Dinamo și Pablo Cortacero, fostul acționar majoritar de la Dinamo. Fostul mare fotbalist și-a făcut publică opinia potrivit căreia Federația Română de Fotbal ar trebuie să intervină atunci când se discută despre vânzarea unui club de fotbal.

ADVERTISEMENT

„(n.r. un fel de Cortacero?) Nu mă pronunț. Sper să nu. Eu aici am o problemă. FRF când se vinde un club nu poate să se implice? Să ceară o garanție că acei acționari pot să țină acea echipă sau că au bani să țină acea echipă? Eu cred că FRF ar trebui să se implice.

Până la urmă dacă nu sunt bani și echipa intră în insolvență și Federația pierde ca imagine. Nu să te bagi în business, dar cumperi o echipă de fotbal arată și mie că ai bani”, a mai spus Dănuț Lupu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Dorin Șerdean nu și-a primit banii de la noii acționari ai lui Dinamo: „Se poate întâmpla orice”

Dorin Șerdean, fostul acționar majoritar de la Dinamo, a bătut palma cu firma Red&White pentru a-și ceda pachetul de 72,27% din acțiunile clubului pe care le-a deținut prin intermediul firmei Lotus, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Tranzacția a avut loc contra sumei de 500.000 de euro.

Dănuț Lupu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că Dorin Șerdean nu a primit deocamdată banii de la noii acționari. „Tu cumperi Dinamo și spui că o să cauți investitori. De ce ai mai cumpărat echipa dacă o să cauți investitori?

Eu nu o înțeleg pe asta. Stai să vedem, să mă scuze, dar nu i-au dat banii nici lui Șerdean. Se poate întâmplat orice. Îți spun eu că nu i-au dat banii”, a fost dezvăluirea lui Dănuț Lupu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Start perfect de primăvară pentru iubitorii fotbalului! Fanatik SuperLiga, emisiunea exclusivităților din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT