Sport

Dănuț Lupu le spulberă visele fanilor lui Dinamo: „DDB nu poate salva singură echipa!”

Dănuț Lupu a vorbit despre fanii lui Dinamo, despre care spune că nu pot salva doar ei echipa.
05.08.2021 | 20:28
Danut Lupu le spulbera visele fanilor lui Dinamo DDB nu poate salva singura echipa
ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu a vorbit despre situația de la Dinamo și nu crede că echipa se poate salva doar prin ajutorul primit din partea suporterilor de la DDB, fiind de părere că este nevoie de un investitor la club.

Dănuț Lupu l-a atacat și pe Iuliu Mureșan, amintind de trecutul său la CFR Cluj, în care era rivalul „câinilor”, iar acum a ajuns să fie o mână de sprijin pentru redresarea echipei.

ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu le spulberă visele fanilor lui Dinamo

Dănuț Lupu a comentat situația de la Dinamo și le-a transmis fanilor echipei că doar DDB nu poate reuși să salveze echipe, oricât de mult ar încerca: „În primul rând felicitări jucătorilor. Toată lumea mă cunoaște, eu sunt mai direct, dar am avut în față două echipe… una care s-a salvat de la retrogradare, Clinceniul bate la retrogradare, la cum a jucat, dar nu trebuie să ne îmbătăm cu apă.

Nea Cornel e prietenul meu și mie mi-a spus la fel, dacă așa e și nu caută nimeni acțiunile, vă dați seama că finalul nu poate fi fericit. Din câte știu eu, domnul spaniol nu putea vinde acțiunile fără acordul lui Negoiță.

ADVERTISEMENT

Situația să înțeleg că a fost ca și cum eu vreau să vând un bun, dar eu sunt handicapat, nu pot singur”.

„Cu toate că puțină lume mă crede, eu îmi doresc ca această echipă să se salveze și să vină cineva să investească. Dar nu ai stadion, nu ai autocar, nu ai vestiar, nu ai birouri, nu ai nimic.

ADVERTISEMENT

Jos pălăria în fața suporterilor, dar nu pot să facă asta la nesfârșit, și între ei au început să fie probleme. Eu mă gândesc așa, cum poate un executor… de unde au bani, că trebuie să ai bani din câte știu eu.

Drepturile de televiziune sunt luate de DDB, dar și salariile lor pe care le au se duc înspre 200.000 de euro. Îmi doresc să nu se destrame această echipă, dar fără ajutorul unor oameni cu bani, DDB nu poate reuși mare lucru”, a mai spus Dănuț Lupu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Aceeași vrăjeală a spus și la CFR Cluj!”

Dănuț Lupu nu crede că Iuliu Mureșan este cel mai potrivit om pentru salvarea echipei și amintește de trecutul său la CFR Cluj: „Ce treabă are domnul Badea în toată povestea asta? Sincer, nu știu dacă el e în spatele proiectului DDB, nu cred, dar dacă el nu apare să spună că nu are de-a face cu ce se întâmplă, chiar nu știu.

Aceeași vrăjeală a spus la CFR Cluj și nu a luat nimeni nimic. Știți care e problema mea? Nu că aduc critici AFAN-ului, dar de ce permit jucătorilor să fie bătaia de joc a cluburilor?

AFAN-ul de ce nu face ca fotbaliștii să aibă contracte de angajați? Eu am jucat fotbal 15 ani în România, credeți că e normal ca fotbaliștii să nu aibă pensie?

Ce fotbalist care a jucat 15 ani în fotbalul românesc, primește un leu de la Stat. Suntem singura țară, în care sportivii nu primesc niciun ban, când te lași de sport, ești al nimănui”.

„Eu nu-l înțeleg pe domnul Mureșan, am un lapsus în dreptul numelui său, că toată viața a fost antidinamovist și acum e mare susținător. Sunt alții care și-au rupt picioarele la Dinamo și nu au mai venit. 

Au o sumă măricică datorii pentru folosirea stadionului, dar nu știu exact, cert e că nu-i dă nimeni afară de-acolo. Și unde se antrenează la ora actuală au datorii”, a mai spus Dănuț Lupu.

ADVERTISEMENT