Sport

Dănuţ Lupu, mesaj emoţionant înainte de a-şi afla sentinţa: “Dragi copii, nu mai urcați fără permis și băuți la volan!”

Dănuţ Lupu s-a prezentat în faţa instanţei după ce a condus fără permis şi a avut un mesaj emoţionant înainte de a ieşi de la tribunal.
04.09.2023 | 16:57
Danut Lupu mesaj emotionant inainte de asi afla sentinta Dragi copii nu mai urcati fara permis si bauti la volan
Dănuţ Lupu, mesaj emoţionant înainte de a-şi afla sentinţa: "Dragi copii, nu mai urcați fără permis și băuți la volan!"
ADVERTISEMENT

Dănuţ Lupu şi-a făcut apariţia la Curtea de Apel, după ce în urmă cu un an a condus maşina fără să deţină un permis de conducere valabil. Înainte de a fi judecat, Dănuț Lupu a avut un mesaj pentru șoferi.

Dănuţ Lupu, mesaj emoţionant înainte de a-şi afla sentinţa: “Dragi copii, să știți că viața e mai importantă decât toate”

Fostul fotbalist susţine că şi-a învăţat lecţia şi i-a sfătuit pe cei tineri să nu repete greşelile pe care le-a făcut el la volan. În plus, Dănuţ Lupu a motivat că s-a urcat la volan deoarece îi era rău şi voia să ajungă la spital:

ADVERTISEMENT

„Dragi copii, să știți că viața e mai importantă decât toate. Nu mai urcați fără permis și băuți la volan. De droguri nici nu mai zic. 

(n.r. dacă e de acord cu Legea Anastasia – conducătorii auto în stare de ebrietate să aibă permisul suspendat 10 ani și mașina confiscată) Da, fiindcă pentru a te urca băut sau drogat la volan e o faptă penală. Știți cum e, în România tinerii au înțeles democrația greșit.

ADVERTISEMENT

“Nu am făcut accident, nu am fost băut. Am ajuns la spital și mi s-a făcut ce a trebuit”

(n.r. de ce s-a urcat la volan fără persmis de conducere) M-am urcat la volan doar că trebuia să ajung la spital, pentru că îmi era foarte rău. Nu am făcut accident, nu am fost băut. Am ajuns la spital și mi s-a făcut ce a trebuit.

Poate că dacă nu urcam la volam eram mort. Regret că m-am urcat, dar eu cred că viața și sănătatea unui om sunt mai importante ca orice. În zona în care eram nu puteam să sun la 112”, a spus Dănuț Lupu.

ADVERTISEMENT

Dănuţ Lupu riscă închisoarea: “De la 1 la 5 ani”

Dănuţ Lupu riscă să fie condamnat la închisoare pentru că a circulat pe drumurile publice fără un permis auto valabil: „Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani”.

Conform comunicatului Poliţiei de anul trecut, Dănuţ Lupu a fost oprit de forţele de ordine, dar nu avea un permis auto valabil. El a fost testat cu alcooltestul, dar rezultatul a fost zero:

ADVERTISEMENT

„În data de 18 iunie 2022, polițistii din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au oprit un conducător auto, în vârstă de 55 de ani. În urma verificărilor a rezultat că bărbatul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere”, a fost comunicatul Poliției, în vara anului trecut.

ADVERTISEMENT
Tags: