Sport

Dănuț Lupu și-a găsit de muncă după eliberarea din închisoare. Clubul unde va activa. Update

Dănuț Lupu a fost eliberat condiționat din închisoare după ce a efectuat 5 luni din pedeapsă. Fostul fotbalist va reveni în fotbal la FC Dinamo, echipa lui Nicolae Badea, din Liga 4.
07.03.2024 | 18:55
Danut Lupu sia gasit de munca dupa eliberarea din inchisoare Clubul unde va activa Update
Fostul fotbalist Dănuț Lupu a fost eliberat condiționat din închisoare după ce a efectuat 5 luni din pedeapsa de 7 luni și 10 zile la care fusese condamnat pentru conducere repetată fără permis
ADVERTISEMENT
07-03-2024
17:00

Dănuț Lupu va lucra la FC Dinamo, echipa lui Nicolae Badea

Veștile bune pentru Dănuț Lupu continuă după eliberarea din închisoare. Fostul mare jucător dinamovist și-a găsit rapid de muncă și va activa de acum la clubul FC Dinamo din liga a patra, deținut de Nicolae Badea. 

Fostul acționar și președinte al echipei din SuperLiga a confirmat pentru iamsport: „Da, este corect, va fi director sportiv la FC Dinamo, la Liga 4. (n.r. Practic, îi săriți în ajutor) Ne rezolvăm o necesitate a noastră”.

07-03-2024
14:10

Lupu, eliberat condiționat

Fostul fotbalist Dănuț Lupu a fost eliberat condiționat din închisoare după ce a efectuat 5 luni din pedeapsa de 7 luni și 10 zile la care fusese condamnat pentru conducere repetată fără permis.

Conform postului Digi 24, cererea de eliberare făcută de Lupu a fost acceptată de instanță. Fostul internațional urmează să părăsească în curând Penitenciarul Rahova, acolo unde a fost încarcerat.

Fostul fotbalist a fost condamnat în luna octombrie la 7 luni și 10 de închisoare, după ce a condus fără permis în repetate rânduri. El a fost încarcerat la începutul lunii noiembrie la Penitenciarul Rahova.

Dinamo l-a ofertat pe Dănuț Lupu

După ce Dănuț Lupu a efectuat 5 luni din pedeapsă, avocații au depus o cerere de eliberare condiționată ce este analizată la Judecătoria Sectorului 5. În motivarea cererii se arată că fostul fotbalist a primit și o ofertă de muncă.

ADVERTISEMENT

Avocatul Ingrid Miclăuș a explicat instanței că clientul său a primit o ofertă de a deveni director sportiv la Dinamo, dar nu a precizat la care dintre cele 3 cluburi care poartă acest nume.

”Clientul meu se va reintegra în societate nu va mai greși. În acest moment are o propunere de la Dinamo, să fie angajat ca director sportiv. În plus, trebuie să facă o operație pentru afecțiunea de care suferă”, a spus Ingrid Miclăuș în fața judecătorului, conform prosport.ro.

ADVERTISEMENT

La rândul său, Lupu i-a transmis judecătorului că regretă fapta și vrea să se întoarcă acasă: ”Mi-am îndeplinit fracția, regret fapta și doresc să mă întorc acasă alături de ai mei”.

Lupu, comportament exemplar în închisoare

La ieșirea de la Judecătoria Sectorului 5, avocatul Ingrid Miclăuș, a stat de vorbă cu presa și a explicat faptul că Dănuț Lupu a avut un comportament exemplar în perioada în care a fost încarcerat.

ADVERTISEMENT

”Pe parcursul executării pedepsei a avut un comportament exemplar față de personalul unității, dar și față de celelalte persoane private de libertate. A fost stăruitor în muncă atâta timp cât i-a permis comisia penitenciarului Rahova și a câștigat 12 zile care sunt considerate ca fiind executate.

Având în vedere că a reprezentat România, iar acest lucru constituie un lucru de interes public, credem că este o performanță notabilă și trebuie ținut cont și de acest detaliu”, a spus cea care îl apără pe fostul fotbalist.

ADVERTISEMENT

La primele ore ale dimineții, Dănuț Lupu a fost adus la Judecătoria Sectorului 5, acolo unde s-a analizat cererea sa de eliberare condiționată. El a venit într-o dubă a poliției și imediat ce a fost coborât din ea, inainte de a intra în clădire, a fost încătușat, așa cum prevede leagea.

ADVERTISEMENT
Tags: