Sport

Dănuț Lupu, vizitat la închisoare de Ioan Andone: „Sper că ai învățat ceva”

Dănuț Lupu a avut parte de o surpriză la penitenciar, unde a fost vizitat de Ioan Andone, fostul său coechipier de la Dinamo.
08.03.2024 | 21:54
Danut Lupu vizitat la inchisoare de Ioan Andone Sper ca ai invatat ceva
Dănuț Lupu și Ioan Andone au fost colegi în 1990 la Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu va trebui să mai rămână în penitenciar. Ioan Andone, fosta legendă a lui Dinamo, a dezvăluit discuția pe care cei doi au avut-o la Rahova.

Dănuț Lupu, sfătuit de Ioan Andone: „Nu mai ești copil, ai părul alb”

Ioan Andone a povestit ce i-a spus lui Dănuț Lupu în timpul vizitei la Penitenciarul Rahova: „Eu am mers să-l văd acolo unde a fost. I-am și zis: «Băi, Dane, sper că ai învățat ceva. Nu mai ești copil, ai părul alb».

ADVERTISEMENT

Sper să își vadă de treabă. Eu sper. E prietenul meu, colegul meu, dar n-ai voie să faci greșeli de genul ăsta. Nu mai ai 17 ani să furi mașina tatălui și să dai o tură în oraș”, a mai spus „Fălcosul” la Digi Sport.

Fostul mare jucător al lui Dinamo a stat cinci luni închis. Deși trebuia să fie eliberat, procurorii au făcut apel și în cele din urmă a fost respinsă cererea de eliberare.

ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu își va găsi un nou loc de muncă imediat ce va ieși de la închisoare

Dănuț Lupu va fi noul director sportiv al lui Dinamo din liga a patra în momentul în care își va ispăși pedeapsa. Fostul antrenor de la CS Dinamo mai are de efectuat aproximativ două luni din pedeapsă.

Nicolae Badea a recunoscut înțelegerea cu Lupu: „Da, este corect, va fi director sportiv la FC Dinamo, la Liga 4. (n.r. Practic, îi săriți în ajutor) Ne rezolvăm o necesitate a noastră”, a spus ac

ADVERTISEMENT

Ingrid Miclăuș, avocatul lui Dănuț Lupu, le-a transmis vestea și judecătorilor: „Dacă va fi eliberat condiționat, își va desfășura activitatea la clubul Dinamo, de unde are propunere de executare a postului de director sportiv”.

Avocatul a cerut eliberarea lui condționată: „Clientul meu nu va mai greși”

Ingrid Miclăuș a susținut cauza lui Dănuț Lupu în fața instanței: „Clientul meu se va reintegra în societate nu va mai greși. În acest moment are o propunere de la Dinamo, să fie angajat ca director sportiv. În plus, trebuie să facă o operație pentru afecțiunea de care suferă.

ADVERTISEMENT

Pe parcursul executării pedepsei a avut un comportament exemplar față de personalul unității, dar și față de celelalte persoane private de libertate. A fost stăruitor în muncă atâta timp cât i-a permis comisia penitenciarului Rahova și a câștigat 12 zile care sunt considerate ca fiind executate.

Având în vedere că a reprezentat România, iar acest lucru constituie un lucru de interes public, credem că este o performanță notabilă și trebuie ținut cont și de acest detaliu”.

ADVERTISEMENT