Sport

Dario Bonetti, atacat dur după ce a dat Dinamo în judecată: “Își dorește să mai obțină niște bani!”. Exclusiv

Dario Bonetti nu se lasă și a dat Dinamo în judecată. Italianul vrea să fie repus în drepturi considerând că a fost demis abuziv. Conducerea clubului îi replică dur fostului antrenor.
14.10.2021 | 18:17
Dario Bonetti atacat dur dupa ce a dat Dinamo in judecata Isi doreste sa mai obtina niste bani Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dario Bonetti nu renunță la contractul cu Dinamo. Italianul a fost demis unilateral de la echipă în finalul lunii septembrie, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Tehnicianul nu se lasă și a dat în judecată clubul.

El solicită să fie repus în drepturi considerând că a fost destituit abuziv din funcția de antrenor principal. Astfel, Bonetti s-a adresat instanțelor pentru reintegrarea în câmpul muncii pe funcția de antrenor la Dinamo, post ocupat în prezent de Mircea Rednic.

ADVERTISEMENT

Dario Bonetti, atacat dur după ce a dat Dinamo în judecată: “Își dorește să mai obțină niște bani”

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al celor de la Dinamo, a declarat pentru FANATIK că Dario Bonetti nu mai are nicio șansă și a pus la îndoială faptul că el vrea să antreneze în continuare echipa, ci mai degrabă are ca obiectiv obținerea unei sume mai mari de bani:

“Domnul Bonetti s-a adresat judecătorului sindic în urmă cu 10 zile și a solicitat reintegrarea în câmpul muncii. După părerea mea, nu are nicio șansă de reintegrare.

ADVERTISEMENT

Rămâne să vedem ce zice și judecătorul sindic. Mi se pare că, din punctul de vedere al reglementărilor sportive, este imposibil de reintegrat în muncă.

Cred că nu este vorba de așa ceva și dumnealui nu are o dorință prea mare de a antrena Dinamo, cât, mai degrabă, își dorește să mai obțină niște bani. Nu știu dacă este real sau nu”, a precizat Zăvăleanu.

ADVERTISEMENT

“I-am făcut o plată anticipată. Dumnealui a încasat banii și a plecat cum a plecat”

Administratorul judiciar de la Dinamo susține că Dario Bonetti nu numai că avut banii la zi în momentul plecării, ci și a fost plătit în avans pentru a accepta rezilierea contractului, lucru care nu s-a întâmplat:

“Ceea ce vreau să subliniez că la data la care domnul Bonetti a părăsit Dinamo, la data de 13 septembrie, a avut banii plătiți integral și, în plus, banii până la jumătatea lunii septembrie, care veneau în octombrie. 

ADVERTISEMENT

Deci, sub promisiunea că va semna documentele de denunțare, i-am făcut o plată anticipată. Dumnealui a încasat banii și a plecat cum a plecat. Am auzit o mulțime de discuții că nu ar fi fost plătit. O minciună. Este cu banii la zi”, a spus Zăvăleanu pentru FANATIK.

Dario Bonetti, demis după umilința cu FCSB, scor 0-6

Dario Bonetti a venit la Dinamo cu o săptămână înainte de startul campionatului și a condus echipa în primele 8 etape. Eșecul cu FCSB, scor 0-6, l-a costat postul și a fost îndepărtat de la echipă.

Italianul a refuzat să semneze rezilierea și a plecat în Italia, acolo unde a intrat în izolare după ce s-a infectat cu COVID. În cele din urmă, cei de la Dinamo i-au reziliat unilateral contractul folosindu-se de legea insolvenței.

  • 6000 de euro era salariul lunar al lui Dario Bonetti la Dinamo
  • 8 etape a condus Bonetti echipa
ADVERTISEMENT