Fotbal intern

Darius Olaru, pregătit de primul FCSB – Dinamo din carieră: „Știu că încărcătura va fi mai mare, dar o să câștigăm!

12.02.2020 | 11:01
Darius Olaru pregatit de primul FCSB  Dinamo din cariera Stiu ca incarcatura va fi mai mare dar o sa castigam
ADVERTISEMENT

Darius Olaru a prefațat meciul cu Dinamo de duminică, primul „Derby de România” din cariera sa. Mijlocașul transferat de la Gaz Metan a declarat că este conștient că încărcătura emoțională din timpul meciului va fi mai mare față de o partidă obișnuită, dar este convins că FCSB se va impune.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 3,65 este cota pentru „Darius Olaru marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Darius Olaru poate debuta în derby

Darius Olaru a ajuns în această iarnă la FCSB, după transferul de la Gaz Metan Mediaș, și a bifat minute în cele trei partide oficiale disputate de „roș-albaștri” în 2020 și are șanse să apară pe teren și duminică seară, pe Arena Națională, în derby-ul cu Dinamo.

Mijlocașul de 21 de ani a declarat că poziția din clasament a celor de la Dinamo și ratarea play-off-ului nu va conta în meciul direct, „câinii” având tot timpul o mobilizare suplimentară, dar este sigur că FCSB va reuși să obțină victoria.

ADVERTISEMENT

Ei tot timpul își dau viața cu noi. Ne pare rău că nu sunt în play-off, dar sper ca cei care vor intra să joace toate meciurile corect. Toată lumea este mult mai concentrată înaintea meciurilor cu Dinamo, toată lumea se pregătește mai bine, sperăm să ieșim victorioși pentru a ne mulțumi fanii. Nu ne mulțumim cu un egal, vrem să învingem să ne apropiem de CFR Cluj.

Știu că încărcătura va fi mult mai mare într-un asemenea meci, dar, dacă vom fi concentrați 100%, vom câștiga, până la urmă este un meci ca toate celelalte. Mihai Pintilii este foarte important pentru noi în vestiar, tot timpul vorbește cu noi, mai ales cu cei mai tineri, ne dă tot timpul sfaturi”, a declarat Darius Olaru.

ADVERTISEMENT

„Nu am deloc amintiri plăcute din primul derby”

Dennis Man a rememorat primul FCSB – Dinamo în care a jucat, câștigat de „câini” cu 4-1 în prima manșă a semifinalei din Cupa Ligii, disputat în decembrie 2016. Mijlocașul de bandă recunoaște că urmărea meciurilor „roș-albaștrilor” în copilărie, iar fostul său antrenor Nicolae Dică era jucătorul preferat.

Nu știu dacă este o încărcutură mai mare în meciul cu Dinamo, dar este un meci frumos, fiecare își dorește să joace într-un astfel de meci. Nu vreau să vorbesc despre Dinamo în play-out, ei știu ce au de făcut.

ADVERTISEMENT

Știm cu toții cum este un derby, nu se mai ține cont de locurile din clasament, altfel te motivezi, sunt sigur că ei vor să facă un meci mare. Nu am amintiri plăcute din primul derby, țin minte că am pierdut destul de rău, 1-4.

Aștept cu nerăbdare să se umple peluza, sper să vină cât mai mulți și împreună să câștigăm. De obicei nu mă gândesc cum sărbătoresc un gol, văd pe moment, dar important este ca echipa să câștige.

Când eram mic, mă uitam foarte mult la meciurile Stelei, jucătorul meu preferat era Nicolae Dică, era un idol pentru toți copiii, l-am văzut jucând, de la Dinamo nu prea îmi amintesc, nu am urmărit meciurile lor”, a declarat Dennis Man.

Al doilea episod al „Derby de România” din acest sezon se va disputa duminică, 16 februarie, de la ora 20:00, pe Arena Națională. În tur, cele două rivale au remizat, 1-1, după goluri marcate de Denis Ciobotariu și Florinel Coman.

Înaintea meciului direct, FCSB și Dinamo sunt despărțite în clasament de 12 puncte, „câinii” ratând matematic play-off-ul, pentru al treilea sezon consecutiv.

ADVERTISEMENT