Fotbal intern

Darius Olaru a revenit pe teren! Toni Petrea l-a introdus în derby-ul FCSB – CFR Cluj. Fanatik confirmat

03.05.2021 | 21:40
Darius Olaru a revenit pe teren Toni Petrea la introdus in derbyul FCSB  CFR Cluj Fanatik confirmat
Darius Olaru, surpriza FCSB-ului pentru meciul cu CFR Cluj?! Ce se întâmplă cu mijlocașul. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB speră să ia toate punctele din confruntarea de luni cu CFR Cluj, principala contracandidată la titlu a roș-albaștrilor. Din informațiile FANATIK, Darius Olaru are șanse să revină pe teren în meciul cu noul lider din Liga 1. 

UPDATE, 3 mai 2021, ora 21:41 / Darius Olaru a revenit pe teren în meciul cu CFR Cluj, așa cum FANATIK a anunțat că se va întâmpla încă de pe 30 aprilie. Internaționalul român a lipsit aproximativ o lună, după ce, pe 10 aprilie, a fost accidentat în partida dintre Sepsi și FCSB, scor 1-1. Olaru a intrat pe teren în derby-ul cu CFR Cluj, în minutul 51, în locul lui Ionuț Vînă.

ADVERTISEMENT

ȘTIRE INIȚIALĂ, 30 aprilie 2021, ora 09:59 /

Mijlocașul celor de la FCSB s-a accidentat la umăr în ultima etapă din sezonul regulat, remiza cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-1. Marius Ștefănescu a avut o intrare dură la Olaru, care s-a accidentat serios.

Darius Olaru, surpriza FCSB-ului pentru meciul cu CFR Cluj?!

Din informațiile FANATIK, Darius Olaru a început antrenamentele separat de grup începând de luni. Deja are în picioare câteva ședințe de pregătire și dacă recuperarea durează conform planului, sunt șanse bune să îl vedem pe teren cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

FCSB a suferit în prima parte a play-off-ului la mijlocul terenului și este posibil ca Toni Petrea să îl forțeze pe Darius Olaru în confruntarea împotriva campioanei, dacă mijlocașul va putea ține din punct de vedere fizic.

Toni Petrea, îngrijorat: “Asta e preocuparea pe care o am în momentul de faţă, să găsesc soluţii să îi refacem cât mai repede cu putinţă”

Antrenorul s-a declarat foarte îngrijorat de accidentări înainte de startul play-off-ului și avea dreptate, în condițiile în care echipa a suferit mult la mijlocul terenului în primele meciuri din play-off:

ADVERTISEMENT

“Mă îngrijorează accidentările. Asta e preocuparea pe care o am în momentul de faţă, să găsesc soluţii să îi refacem cât mai repede cu putinţă. În situaţia în care nu vom putea să îi recuperăm, să găsim soluţii cu ce mai avem disponibil”, a spus Petrea după meciul cu Sepsi.

FCSB a pierdut primul loc la finalul etapei a 4-a din play-off, după înfrângerea cu Universitatea Craiova, scor 0-2. Roș-albaștrii au fost devansați cu două puncte de campioana en-titre chiar înaintea meciului direct.

ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut fotoliul de lider în dauna rivalei din Cluj!

Darius Olaru este unul dintre cei mai importanți oameni de la FCSB din acest sezon. Mijlocașul a marcat 6 goluri și a dat 2 pase decisive în 26 de meciuri de campionat jucate și s-a dovedi foarte eficient la mijlocul terenului.

FCSB speră să își recapete prima poziție după meciul cu CFR Cluj, programat luni, 3 aprilie, de la ora 20:30. În ultima confruntarea dintre cele două formații, FCSB s-a impus cu 3-0 pe Arena Națională. De această dată, meciul se va disputa la Giurgiu.

  • 6 goluri a marcat Olaru în acest sezon
  • 2 puncte avans are CFR Cluj în fruntea clasamentului

  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 1,75 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: