Sport

Darren Cahill a venit în România să o susțină pe Simona Halep. A pregătit apărarea româncei la un fast food din Centrul Vechi. Foto exclusiv

Australianul Darren Cahill este alături de Simona Halep, chiar dacă nu o mai antrenează, a sosit în București și, probabil, va juca un rol în procesul de dopaj al sportivei.
05.11.2022 | 17:23
Darren Cahill a venit in Romania sa o sustina pe Simona Halep A pregatit apararea romancei la un fast food din Centrul Vechi Foto exclusiv
FANATIK l-a găsit pe Darren Cahill în Centrul Vechi, la un fast food cu specific grecesc, unde a mâncat, dar a folosit și computerul. Pentru un document în apărarea Simonei?
ADVERTISEMENT

Darren Cahill nu mai este antrenorul Simonei Halep. Australianul rămâne însă un apropiat al jucătoarei noastre. Și a spus clar că, în opinia sa, Halep este nevinovată în cazul de dopaj. Mai mult, el a decis să vină la București. Ceea ce poate reprezenta un semn că va juca un rol în procesul sportivei.

Cahill, în București, pentru a o susține pe Simona Halep

Simona Halep a fost depistată pozitiv cu roxadustat. Sportiva este suspendată provizoriu şi, după cum a spus, pentru ea începe cel mai greu meci: acela de a demonstra că nu s-a dopat cu bună ştiinţă.

ADVERTISEMENT

O încercare în care-l are alături inclusiv pe fostul să antrenor, Darren Cahill. Acesta a afirmat deja, tranșant, că o consideră nevinovată pe fosta sa sportivă.

”Chiar dacă nu mai lucrez cu Simona Halep, vreau să vorbesc răspicat despre persoana pe care o cunosc și despre sportivul cu care am lucrat timp de 6 ani. În primul rând, și cel mai important, NU există nicio șansă ca Simona să ia o substanță interzisă în mod intenționat. Niciuna. Zero.

ADVERTISEMENT

Este un sportiv care se stresa legat de orice îi era prescris de către un medic (ceea ce se întâmpla rar) sau despre orice supliment pe care-l lua sau pe care lua în calcul să-l consume. Simona spunea mereu ‘Te rog, verifică asta de două sau de trei ori pentru a fi siguri că este legal, sigur și că permis.  Dacă nu ești sigur, nu îl iau’.

Ambii credem în programul de testare al Agenției Internaționale de Integritate și mereu discutam despre numărul de dăți în care a fost testată, atât în turnee, cât și în afara lor. A făcut-o fără să se plângă, fiind sigură că și alți atleți erau testați la fel de des. Este important pentru toată lumea. Integritatea Simonei este impecabilă”, spunea, Cahill, pe contul său de Instagram, despre acest caz.

ADVERTISEMENT

Însă, iată, nu s-a rezumat la atât. A decis să vină la București, s-a întâlnit cu Simona. FANATIK l-a găsit în Centrul Vechi, unde mânca la un fast food cu specific grecesc.

Foarte mulți oameni au fost uimiți să îl recunoască acolo. După gesturile sale, scria ceva. Cel mai probabil, pregătește o scrisoare în apărarea Simonei Halep, în care vorbește despre perioada în care a antrenat-o.

ADVERTISEMENT