Sport

Darren Cahill a venit în România să o susțină pe Simona Halep. A pregătit apărarea româncei la un fast food din Centrul Vechi. Foto exclusiv

Australianul Darren Cahill este alături de Simona Halep, chiar dacă nu o mai antrenează, a sosit în București și, probabil, va juca un rol în procesul de dopaj al sportivei.
05.11.2022 | 17:23
Darren Cahill a venit in Romania sa o sustina pe Simona Halep A pregatit apararea romancei la un fast food din Centrul Vechi Foto exclusiv
FANATIK l-a găsit pe Darren Cahill în Centrul Vechi, la un fast food cu specific grecesc, unde a mâncat, dar a folosit și computerul. Pentru un document în apărarea Simonei?
ADVERTISEMENT

Darren Cahill nu mai este antrenorul Simonei Halep. Australianul rămâne însă un apropiat al jucătoarei noastre. Și a spus clar că, în opinia sa, Halep este nevinovată în cazul de dopaj. Mai mult, el a decis să vină la București. Ceea ce poate reprezenta un semn că va juca un rol în procesul sportivei.

Cahill, în București, pentru a o susține pe Simona Halep

Simona Halep a fost depistată pozitiv cu roxadustat. Sportiva este suspendată provizoriu şi, după cum a spus, pentru ea începe cel mai greu meci: acela de a demonstra că nu s-a dopat cu bună ştiinţă.

ADVERTISEMENT

O încercare în care-l are alături inclusiv pe fostul să antrenor, Darren Cahill. Acesta a afirmat deja, tranșant, că o consideră nevinovată pe fosta sa sportivă.

”Chiar dacă nu mai lucrez cu Simona Halep, vreau să vorbesc răspicat despre persoana pe care o cunosc și despre sportivul cu care am lucrat timp de 6 ani. În primul rând, și cel mai important, NU există nicio șansă ca Simona să ia o substanță interzisă în mod intenționat. Niciuna. Zero.

ADVERTISEMENT

Este un sportiv care se stresa legat de orice îi era prescris de către un medic (ceea ce se întâmpla rar) sau despre orice supliment pe care-l lua sau pe care lua în calcul să-l consume. Simona spunea mereu ‘Te rog, verifică asta de două sau de trei ori pentru a fi siguri că este legal, sigur și că permis.  Dacă nu ești sigur, nu îl iau’.

Ambii credem în programul de testare al Agenției Internaționale de Integritate și mereu discutam despre numărul de dăți în care a fost testată, atât în turnee, cât și în afara lor. A făcut-o fără să se plângă, fiind sigură că și alți atleți erau testați la fel de des. Este important pentru toată lumea. Integritatea Simonei este impecabilă”, spunea, Cahill, pe contul său de Instagram, despre acest caz.

ADVERTISEMENT

Însă, iată, nu s-a rezumat la atât. A decis să vină la București, s-a întâlnit cu Simona. FANATIK l-a găsit în Centrul Vechi, unde mânca la un fast food cu specific grecesc.

Foarte mulți oameni au fost uimiți să îl recunoască acolo. După gesturile sale, scria ceva. Cel mai probabil, pregătește o scrisoare în apărarea Simonei Halep, în care vorbește despre perioada în care a antrenat-o.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
Englezii au dat un verdict dur în privința lui Radu Drăgușin, după 0...
Englezii au dat un verdict dur în privința lui Radu Drăgușin, după 0 minute bifate în ultimele 3 meciuri ale lui Tottenham
Cel mai temut criminal în serie din România ar putea fi eliberat din...
Cel mai temut criminal în serie din România ar putea fi eliberat din închisoare. A fost condamnat pe viață în 2015
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu...
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu lacrimi lângă tribuna-fantomă de 5 milioane € din București
VIDEO Mercedes-Benz pregătește un turn rezidențial, cu 65 etaje, inclusiv hotel
VIDEO Mercedes-Benz pregătește un turn rezidențial, cu 65 etaje, inclusiv hotel
Simulare Bac 2024. Ce subiecte au picat la matematică
Simulare Bac 2024. Ce subiecte au picat la matematică
Soluțiile disperate ale românilor invadați de gândaci și păianjeni. „Ai o șansă mare...
Soluțiile disperate ale românilor invadați de gândaci și păianjeni. „Ai o șansă mare să o rezolvi așa în măsură de 95%”
Vero, cunoscută ca „Fetița Zurli” părăsește Gașca Zurli, alături de un alt coleg....
Vero, cunoscută ca „Fetița Zurli” părăsește Gașca Zurli, alături de un alt coleg. „Mi-e greu sǎ pun în cuvinte tot ce simt”
Iulia Vântur și Salman Khan s-au despărțit. Cu cine a fost actorul indian...
Iulia Vântur și Salman Khan s-au despărțit. Cu cine a fost actorul indian la nunta anului
Prințul Harry, în război cu Regina Camilla. Culisele conflictului cu mama vitregă
Prințul Harry, în război cu Regina Camilla. Culisele conflictului cu mama vitregă
De necrezut! Ce a apărut la mormântul Mioarei Roman, la o săptămână de...
De necrezut! Ce a apărut la mormântul Mioarei Roman, la o săptămână de la funeralii. Oana Roman a rămas surprinsă: "M-am dus la cimitir după parastasul de 9 zile și..."
Vestea momentului în plin proces al Simonei Halep la TAS! Sancţiune ANULATĂ pentru...
Vestea momentului în plin proces al Simonei Halep la TAS! Sancţiune ANULATĂ pentru un supliment contaminat!
Verdict final în procesul celor trei arabi care au ucis 17 români, cu...
Verdict final în procesul celor trei arabi care au ucis 17 români, cu spirt contrafăcut. Într-o comună din Iaşi, oamenii au primit otrava de la primărie, cu o felicitare de Paşte
O româncă a dezvăluit salariul necesar pentru a trăi decent în Germania. Puțini...
O româncă a dezvăluit salariul necesar pentru a trăi decent în Germania. Puțini angajați din România câștigă această sumă