Sport

Darren Cahill, lângă Simona Halep! Imaginea care anunță revenirea româncei în topul WTA, înaintea meciului cu Paula Badosa. Foto

Darren Cahill a revenit alături de Simona Halep. Aceștia au fost surprinși împreună pe terenurile de antrenament de la Miami.
19.03.2024 | 18:07
Darren Cahill langa Simona Halep Imaginea care anunta revenirea romancei in topul WTA inaintea meciului cu Paula Badosa Foto
Darren Cahill a revenit lângă Simona Halep! Imaginea care anunță revenirea româncei în topul WTA, înaintea meciului cu Paula Badosa. sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Simona Halep s-a antrenat ieri la Miami pentru partida din primul tur pe care o va disputa în compania Paulei Badosa. Alături de ea a fost prezent și nimeni altul decât Darren Cahill, fostul antrenor al româncei.

Darren Cahill surprins la antrenamentele Simonei Halep

Actualul antrenor al lui Jannik Sinner a fost surprins pe terenul de antrenament alături de Simona Halep. Australianul profită de timpul liber pe care îl are înaintea începerii turneului masculin la băieți și a decis să privească mai din aproape antrenamentul fostei sale jucătoare.

ADVERTISEMENT

Darren Cahill a fost alături de Simona Halep în cele mai importante momente trăite de jucătoarea din România, cei doi având o relație specială după cum au declarat și ei în mai multe rânduri.

Vedeți mai jos imaginea cu cei doi

Darren Cahill a salutat revenirea Simonei Halep în circuit

În urmă cu două săptămâni, când Simona Halep și-a anunțat revenirea pe terenul de tenis la turneul de la Miami, Darren Cahill a postat pe rețelele de socializare un mesaj de susținere cu textul: „Haide Simo”.

ADVERTISEMENT

Australianul a fost unul dintre cei mai vocali susținători ai Simonei Halep în perioada când aceasta a fost suspendată, susținând în repetate rânduri ca „Simo” nu s-ar fi dopat cu intenție.

Acest lucru a fost ulterior dovedit iar acum Simona Halep se pregătește pentru primul meci după o pauză de mai bine de 18 luni.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, sfătuită de Darren Cahill să joace la Miami

Din cauza absenței din circuit, Simona Halep a rămas fără clasament. Jucătoarea din Constanța primit o invitație să joace direct pe tabloul principal de la Miami din partea organizatorilor, invitație pe care Simona a decis să o accepte și datorită sfaturilor lui Darren Cahill.

”Eu sunt de vină pentru asta. Am avut senzaţia că trebuie să fim pregătiţi în cazul în care Simona Halep va primi în timp util un verdict favorabil din partea TAS. Am discutat mult despre cine trebuie să primească wild card-uri.

ADVERTISEMENT

Eu am fost cel care a decis să salvăm unul pentru orice eventualitate. Au mers toţi pe mâna mea şi acum o avem pe Simona prezentă la Miami. Dar nu vrei să aduci în turneu pe cineva care nu s-a antrenat.

Ar fi fost în detrimentul ei. Nu vrem să asistăm la un masacru pe teren. Așa că l-am sunat pe Darren Cahill pentru a obține informații. Am ajuns cu toții la concluzia că este pregătită pentru revenire”, a declarat James Blake, directorul turneului.

 

ADVERTISEMENT