Sport

Darren Cahill a învățat limba română pentru Simona Halep și i-a transmis un mesaj, după ce aceasta a anunțat că va juca la Miami Open

Simona Halep va reveni în circuitul WTA la turneul Miami Open, iar Darren Cahill a salutat întoarcerea fostei sale jucătoare.
08.03.2024 | 13:20
Darren Cahill a invatat limba romana pentru Simona Halep si ia transmis un mesaj dupa ce aceasta a anuntat ca va juca la Miami Open
Simona Halep va reveni în circuitul WTA la turneul Miami Open, iar Darren Cahill a salutat întoarcerea fostei sale jucătoare. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Într-o postare făcută pe rețelele de socializare, dubla campioană de Grand Slam a anunțat oficial că primul turneu la care va lua startul după reducerea suspendării va fi cel la Miami. Ea a primit un wild card din partea organizatorilor.

Mesajul lui Darren Cahill după ce Simona Halep a confirmat participarea la Miami Open

Întoarcerea Simonei Halep a fost salutată și de fostul ei antrenor, australianul Darren Cahill, care i-a răspuns la postarea de pe Instagram cu un mesaj în limba română. Alte nume mari au reacționat în mediul online după acest anunț.

ADVERTISEMENT

”Haide, Simo”, a scris Cahill în mesaj, el fiind unul dintre cei mai mari susținători ai fostului lider mondial în toată perioada în care sportiva a fost acuzată că s-ar fi dopat cu bună știință pentru a-și îmbunătăți performanțele.

”Sunt foarte încântată să vă anunţ că mă voi întoarce în circuitul WTA peste două săptămâni la Miami Open! Mulţumesc organizatorilor turneului pentru această oportunitate şi abia aştept să mă întorc pe teren şi să joc. Ne vedem curând”, a scris Halep pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT

”Abia așteptăm”, a fost răspunsul organizatorilor de la Miami Open. Fanii au comentat în număr mare revenirea Simonei și i-au urat succes la turneul american, diar printre cei care i-au scris s-au aflat și nume importante din lumea tenisului precum Andrei Pavel, Raluca Olaru, Agnieszka Radwanska, Daniela Hantuchova sau Alex Corretja.

Halep este în căutarea unui antrenor

După decizia TAS, care a redus suspendarea de la 4 ani la 9 luni, Simona Halep a vorbit la superlativ despre Darren Cahill care o ajută în alegerea celor mai buni oameni. Sportiva a precizat că tot australianul i-a recomandat să meargă la Academia Mouratoglou.

ADVERTISEMENT

Halep este nevoită să își contureze o nouă echipă pentru revenirea sa în tenis. Se pare că Darren Cahill este favoritul româncei, însă australianul îl pregătește acum pe Jannik Sinner și este greu de crezut că cei doi vor relua colaborarea.

“În acest moment nu am o echipă, dar am câteva zile la dispoziție să formez o echipă așa cum îmi doresc eu, dar nu o să fie ușor. O să o iau pas cu pas și o să văd cât de bine pot să fac lucrurile”

ADVERTISEMENT

Au fost colaborări foarte bune și cu antrenorii români, dar pentru mine colaborarea cu Darren a fost specială și alături de care am făcut cele mai bune rezultate. Nimic nu este exclus, o să mă gândesc bine și o să aleg”, a spus Halep, la întoarcerea în România.

ADVERTISEMENT